seçiyorum fakat pc görmüyor sadece fotoğraf aktarımı dediğimde çalişiyorKabloyu taktıktan sonra dosya aktarımını seçiyor musunuz?
Kabloda sıkıntı olsa desem hiç görmez.O zaman cihazı sıfırlamayı deneyin ama işiniz acilse bunu kullanabilirsiniz.seçiyorum fakat pc görmüyor sadece fotoğraf aktarımı dediğimde çalişiyor
kablo orijinal kablosu bilgisayarda mı sıkıntı var diye düşünüyorumKabloda sıkıntı olsa desem hiç görmez.O zaman cihazı sıfırlamayı deneyin ama işiniz acilse bunu kullanabilirsiniz.
deneyeceğim şimdiDosya aktarımını seçip bir süre bekleyin sürücüyü yükler ondan sonra açılır ilk başta bendede oldu 1-2 dakika sonra dosyalar geldi.
Farklı bir USB girişine takıp deneyin.deneyeceğim şimdi
Hayır bu sadece Windows bağlantısı için kullanılabiliyor. Yedekleme için Drive'ı kullanabilirsiniz.kablo orijinal kablosu bilgisayarda mı sıkıntı var diye düşünüyorum
sıfırlayamam çünki içinde bir sürü belgelerim dosyalarım var.
bu önerdiğiniz uygulama ile yedekleyebilirmiyim peki
denedim fakat olmuyor uygulama açıldı otomatik mipcsuite uygulaması ve cihazınızı güncelledikten sonra tekrar deneyin diyor kontrol ettim en son sürümünü kullanıyorumFarklı bir USB girişine takıp deneyin.
teşekkürler olmaz ise bunu deneyeceğimHayır bu sadece Windows bağlantısı için kullanılabiliyor. Yedekleme için Drive'ı kullanabilirsiniz.