taksim daYı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
bi ara bi soru sormuştum ve rn9 a rom ve gcam kur performans artar dediler ne olduğunu bilmiyorum anlatabilirmisiniz
sağolun
sağolun
ROM yani Android oluyor. Stock ROM, telefonunuzunun üreticisi tarafından yapılmış Android'e deniyor. Custom ROM ise başka kişiler tarafından telefonunuza uygun şekilde yapılmış Android'e deniyor. GSI ROM ise belli telefonlar için konfigürasyonlar bulunduran ve yine başkaları tarafından yapılmış Android'lere deniyor. GCam ise Google Kamera uygulaması oluyor. Xiaomi'ninkinden daha iyi çekiyor. Onun telefonunuza uygun olanından kurmanızı önermişler size.bi ara bi soru sormuştum ve rn9 a rom ve gcam kur performans artar dediler ne olduğunu bilmiyorum anlatabilirmisiniz
sağolun
tel. yurt dışı bu romu yapınca ne gibi değişiklikler olur bi sorun olurmuROM yani Android oluyor. Stock ROM, telefonunuzunun üreticisi tarafından yapılmış Android'e deniyor. Custom ROM ise başka kişiler tarafından telefonunuza uygun şekilde yapılmış Android'e deniyor. GSI ROM ise belli telefonlar için konfigürasyonlar bulunduran ve yine başkaları tarafından yapılmış Android'lere deniyor. GCam ise Google Kamera uygulaması oluyor. Xiaomi'ninkinden daha iyi çekiyor. Onun telefonunuza uygun olanından kurmanızı önermişler size.
gcam ne demekROM yani Android oluyor. Stock ROM, telefonunuzunun üreticisi tarafından yapılmış Android'e deniyor. Custom ROM ise başka kişiler tarafından telefonunuza uygun şekilde yapılmış Android'e deniyor. GSI ROM ise belli telefonlar için konfigürasyonlar bulunduran ve yine başkaları tarafından yapılmış Android'lere deniyor. GCam ise Google Kamera uygulaması oluyor. Xiaomi'ninkinden daha iyi çekiyor. Onun telefonunuza uygun olanından kurmanızı önermişler size.
Herhangi bir ROM kurarsanız IMEI'niz gider diye biliyorum. Yedek almak gerekiyor sanırsam. IMEI konusunda tam bir bilgim yok maalesef. İnsanların Custom ROM'lara ve GSI ROM'lara geçme nedeni, telefonun performansını artırmak, Stock ROM'daki şeylerden kurtulmak vs.Ve birde telefon yurt dışı birde rom ne demek onu sorcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
tel. yurt dışı bu romu yapınca ne gibi değişiklikler olur bi sorun olurmu