Xiaomi Redmi Note 9 Pro alınırmı

yusualiozcelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Selamlar ben telefon almayı düşünüyorum yaklaşık 2500-3000 arası limitim var uygun bir şekilde buldum alsammı ne dersiniz pubg - cod mobile - tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Selamlar ben telefon almayı düşünüyorum yaklaşık 2500-3000 arası limitim var uygun bir şekilde buldum alsammı ne dersiniz pubg - cod mobile - tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum
Realme 7 öneririm.İllaki Xiaomi almak istiyorum diyorsan Poco x3 al geç.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Redmi Note 9 Pro üstüne Realme 7 ve Poco X3 çıkmasından sonra alınabilirliğini kaybetti. Bu dediğim modellere bakmanızı öneririm.

yusualiozcelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Redmi Note 9 Pro üstüne Realme 7 ve Poco X3 çıkmasından sonra alınabilirliğini kaybetti. Bu dediğim modellere bakmanızı öneririm.
teşekkür ediyorum şimdi youtubedan araştıracağım inşallah ShiftDelete.net hakkında video çekmiştir

QuietTouch

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Redmi Note 9s kullanıyorum, abimde Redmi Note 9 Pro var ve ikimizde gayet memnun'uz f/p bir telefon ve ihtiyacı tamamen karşılıyor. Hatta youtube'a video çekiyorum Note 9 Pro ile gayet de güzel hem video hem fotoğraf.

yusualiozcelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Redmi Note 9s kullanıyorum, abimde Redmi Note 9 Pro var ve ikimizde gayet memnun'uz f/p bir telefon ve ihtiyacı tamamen karşılıyor. Hatta youtube'a video çekiyorum Note 9 Pro ile gayet de güzel hem video hem fotoğraf.
ben arkadaşların önerisine göre baktım poco x3 çok iyi redmi note 9 pro ya göre şimdi furkan abi videoyu çekmiş dersim bitsin videoyu izleyecğim ona göre karar vericem bu arada hepinize teşekkür ederim önerileriniz için