Yasiin
Dekan
Arkayı siyahlaştırmayı ilk defa sizden duydum bulanıklaştırır portre. Siyah oluyorsa da ben bilmiyorum.Hocam bende note 9 pro kullanıyorum bu kamera da porte modunda arkayı siyahlaştırma modu yok mu acaba ben bulamadım
Arkayı siyahlaştırmayı ilk defa sizden duydum bulanıklaştırır portre. Siyah oluyorsa da ben bilmiyorum.Hocam bende note 9 pro kullanıyorum bu kamera da porte modunda arkayı siyahlaştırma modu yok mu acaba ben bulamadım
Örnek foto varmı merak ettim.aynen note 8 pro da arka tarafı siyah ve beyaz yapma özelliği var fakat note 9 pro da galiba o özelliği koymamışlar
12.0.4 güncellemesiyle sorun giderildi.Hatanın sebebini buldum kurcalayarak.
Ve büyük bir oranda Kilit açılmasında fon resimi iki kere ileri geri hızlıca geçip ekran patlaması yaşatmıyor daha.
Ayarlar---} Ek ayarlar ---} Erişebilirlik ---} Animasyon Kaldır (seçeneği aktifleştirilmeli)
Eğer kimde Kiliti kaydırıp açınca sorun yaşanıyorsa fon resimi parlaması yada iki üç defa hızlı resimler arası geçiş yaşanırsa rahatsız edici durum oluşuyor.
Gariptir ki Program açık kaldığında kilit kapatıp açınca Programa güzelce dönüş yapıyor.
Hocam o özellik galeride var. Portre fotoğraf çekildikten sonra galeriden düzenlenebiliyorHocam bende note 9 pro kullanıyorum bu kamera da porte modunda arkayı siyahlaştırma modu yok mu acaba ben bulamadım
Sizin yazınızdan sonra gördüm bende şahsenHocam o özellik galeride var. Portre fotoğraf çekildikten sonra galeriden düzenlenebiliyor
Yoğunluğumdan dolayı sadece cevap yazabilmiştim. Resim eklemeniz iyi oldu teşekkürler.Sizin yazınızdan sonra gördüm bende şahsen
ilk olarak galeriden portre modunda çekilmiş resmi açalım
Resme tıkladığımızda alt kısımda resimdeki gibi bir simge göreceksiniz
Ekli dosyayı görüntüle 121224
Bu simgeye tıkladığınızda yine ufak bir ayar gözükecek size
Ekli dosyayı görüntüle 121225
Buradan değeri ufaltınca bulanıklık artar yyani f2.0 ve aşağısına yükseltirseniz bulanıklık düşer.Biz şimi Bulanıklık değil stüdyo ışıklandırmasına tıklıyoruz ve yine ekrana gelen
Ekli dosyayı görüntüle 121226
görüntüdeki gibi simgelerden aydınlatmayı yapabiliyoruz ilk damla olan yukarıdaki örnekdeki karanlığı veriyor.
Tamamdır çok teşekkürlerSizin yazınızdan sonra gördüm bende şahsen
ilk olarak galeriden portre modunda çekilmiş resmi açalım
Resme tıkladığımızda alt kısımda resimdeki gibi bir simge göreceksiniz
Ekli dosyayı görüntüle 121224
Bu simgeye tıkladığınızda yine ufak bir ayar gözükecek size
Ekli dosyayı görüntüle 121225
Buradan değeri ufaltınca bulanıklık artar yyani f2.0 ve aşağısına yükseltirseniz bulanıklık düşer.Biz şimi Bulanıklık değil stüdyo ışıklandırmasına tıklıyoruz ve yine ekrana gelen
Ekli dosyayı görüntüle 121226
görüntüdeki gibi simgelerden aydınlatmayı yapabiliyoruz ilk damla olan yukarıdaki örnekdeki karanlığı veriyor.
En geç mart nisan gibiSa arkadaşlar Note 9s 12.03 güncellemesi ne zaman gelir
Orada yazan pil sağlığı, önerilenler olan ekran parlaklığını 15 saniye sonra kapansın olarak ayarlamak gibi şeyleri uygularsan artıyor. Benim ayarlarıma ters mesela. Yoksa pilin sağlığı anlamında pil sağlığı değil o verimi anlamında bir ifadeArkadaslae 2 haftadir note 9 pro kullanıyorum pil sagligi yuzde 95 bilgisi ve onerisi olan varmi
Acuubaterry uygulmasinda soyluyor yuzde 94 oldu bugunEn geç mart nisan gibi
Orada yazan pil sağlığı, önerilenler olan ekran parlaklığını 15 saniye sonra kapansın olarak ayarlamak gibi şeyleri uygularsan artıyor. Benim ayarlarıma ters mesela. Yoksa pilin sağlığı anlamında pil sağlığı değil o verimi anlamında bir ifade