Xiaomi Redmi Note 8 Pro Nasıl ?

Sırf arkadaşım iddia ediyo diye soruyorum Xiaomi Redmi Note 8 Pro mu yoksa iphone 7 mi ?

• Xiaomi Redmi Note 8 Pro

• İphone 7

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Erdem ÜLÜZĞER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Beyler sakin ben aldım telefonu redmi note 9s aldım 6 gb 1 - 2 ay oldu telefonun iyi yönleri sarj bitmiyor 2 günü çıkarıyor tabi ki kullanıma göre değişir MIUI 12 geldi telefona iphone x gibi falan gözüküyor katanlık tema çok iyi cidden performans da baya iyi hiç kadma görmedim oyunlardada baya iyi kötü yönleri sadece kamera çok çok iyi değil ama iyi yani onuda geniş açı kamerası götürüyor ben çok sevdim geniş açıyı ısınmada görmedim baya iyi öneririm

m.emingunduz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Xiaomi Redmi Note 8 Pro almanı öneririm. Bir telefon için o kadar para vermeye gerek yok. Hele ki bütçen kısıtlıysa boşa masraf. Note 8 Pro gayet kaliteli bir telefon.

Erdem ÜLÜZĞER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Xiaomi Redmi Note 8 Pro almanı öneririm. Bir telefon için o kadar para vermeye gerek yok. Hele ki bütçen kısıtlıysa boşa masraf. Note 8 Pro gayet kaliteli bir telefon.
2800 tl verdim 300 tl filan fazla ama 6 gb ramli daha fazla gidecek güncel bir telefon android 11 gelicek ama note 8 pro ya gelmicek galiba bide ben tasarımını seviyorum 9s in kamera çok güzel gözüküyo Netflix te dizi izlerken falan

m.emingunduz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
2800 tl verdim 300 tl filan fazla ama 6 gb ramli daha fazla gidecek güncel bir telefon android 11 gelicek ama note 8 pro ya gelmicek galiba bide ben tasarımını seviyorum 9s in kamera çok güzel gözüküyo Netflix te dizi izlerken falan
Ben 9s kullanıyorum ama kamerasından pekte memnun değilim açıkçası. Belki bana öyle geliyordur ama kalitesi yetersiz geliyor. Ama 9 pro dersen o başkadır tabiki.

Erdem ÜLÜZĞER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ben 9s kullanıyorum ama kamerasından pekte memnun değilim açıkçası. Belki bana öyle geliyordur ama kalitesi yetersiz geliyor. Ama 9 pro dersen o başkadır tabiki.
Yok benimkide 9s ve bende senin ki gibi düşünüyorum iphone 7 ni tık daha iyi kamera da ama 4 kamera avanatajı var 9 larda geniş açıyı baya sevdim mesela