Hakkı K.01
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 54
Aynen ben de gelmeyecek sanmıştım?Sonunda
Çok bekletti ?Aynen ben de gelmeyecek sanmıştım?
Güncelleme var bildirimi geldiği gibi indir dedim umarım pil performansı daha da iyi olurHayırlı olsun. İnşallah pil performansında gerileme olmaz.
@Erenist2020 @grbzz @Yusuf ÇALIŞ size gelse güncelleme yapar mıydınız ?
Umarım optimize gelmiştir.Hayırlı olsun. İnşallah pil performansında gerileme olmaz.
olleyEkli dosyayı görüntüle 122500sonunda Android 10 geldi ??
Bir sorun olmadan kullanırız inşallahUmarım optimize gelmiştir.
Zaten eskiden fotoğraf düzenlerken ve telefonla konuşurken ısınmayan telefon güvenlik güncellemesi ile çok ısınmaya başladı, Android 10 ile daha da beter olmaz umarım.
2.1 GB cık ?3.5 saattir inmedi. Daha %50'si indi güncellemenin.
Zaten Wi-Fi çok yavaş. Dosya da bayağı büyük galiba.
"Sistem güvenliği artırıldı"Bir sorun olmadan kullanırız inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.1 GB cık ?
Bazıları Xiaomi nin güncellemelerin'den sonra sorun olduğunu söylüyor umarım bir şey olmaz"Sistem güvenliği artırıldı"
Ne yalan söyleyeyim Çinli telefonlarda güvenlik yazısını görünce gülesim geliyor
Anca geldi onu da Xiaomi düşünsünAndroid 11 Beta çıktı . Xiaomi hayla Android 10 dağıtıyor .
İndiren var mı aramızdaUmarım optimize gelmiştir.
Zaten eskiden fotoğraf düzenlerken ve telefonla konuşurken ısınmayan telefon güvenlik güncellemesi ile çok ısınmaya başladı, Android 10 ile daha da beter olmaz umarım.
Zaten güvenlik güncellemesi ile daha hızlı açılıyor ama bazen çok takıldığı oluyor parmak izinde. Optimize gelmiyor işte...
İndiriliyor...
Cihazımda sorun yoksa güncelleme yapmam.Hayırlı olsun. İnşallah pil performansında gerileme olmaz.
Ben indiriyorum. %60'ta şu an.Anca geldi onu da Xiaomi düşünsün
İndiren var mı aramızda
Ben indiriyordum %74 de hata verdiBen indiriyorum. %60'ta şu an.
Hadi ya. Kötü olmuş.Ben indiriyordum %74 de hata verdi
Ne alaka ??"Sistem güvenliği artırıldı"
Ne yalan söyleyeyim Çinli telefonlarda güvenlik yazısını görünce gülesim geliyor
Orada yazıyordu aklıma geldi yazayım dedim.Ne alaka ??
Kurdum ve ilk buluşma harikaHadi ya. Kötü olmuş.
Benim şu an %99'a geldi. İnşallah hata vermez bakalım.
Ben de ki 128/4 ilk bı yavaş gibi oldu ama sonra eski hızlı haline döndüGüncellemeyi yaptım. Android 10 ve MIUI 12'ye kavuştuk ama telefon yavaşladı biraz daha.
Evet, bir kaç kere yeniden başlatınca takılmalar ve yavaşlık düzeldi gibi.Kurdum ve ilk buluşma harika
Ben de ki 128/4 ilk bı yavaş gibi oldu ama sonra eski hızlı haline döndü
Benim %9 da bekliyorum...Ekli dosyayı görüntüle 122500sonunda Android 10 geldi ??