Be'FişeQ
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Gençler sizce telefon ne zaman Türkiye'ye gelir? ve Türkiye fiyatı ne kadar olur vergiler vs.
Yok hocam ne yaptınız?2300TL'yi bulabilir
maksimum o civara belki ulaşabilir mağlum dolar uçuyor önümüzdeki amiral gemileri 6000-7000TL olucak ikenYok hocam ne yaptınız?
1900TL'ye Mi6 varken bu telefonun 2300TL olması akla mantığa uymaz ve de bunun olacağını sanmıyorum ben.
Tahminimce 1400-1500 TL'ye satılır ülkemizde.
Xiaomi'nin şu anki amiral gemisi telefonu Mi6'nin fiyatını baz alınca bunun olmayacağını düşünüyorum. Ne de olsa Redmi serisi Xiaomi'nin orta/orta üst segment telefonlarının olduğu bir seridir. Fiyatının Xiaomi'nin amiral gemisi telefonlarını aşacağını sanmıyorum. İnşallah düşündüğüm gibi olur.maksimum o civara belki ulaşabilir mağlum dolar uçuyor önümüzdeki amiral gemileri 6000-7000TL olucak iken
Emsalleri 3bin TL olayı yalan. General Mobile GM8 ayarında bir telefon performans olarak. Aralarında çok fark yok. Fiyat olarak bu avantajlı tabi kiMerhabalar A101 Marketlerinde satışa sunulan Xiaomi Redmi Note 5A prime alınır mı? Gördüğüm kadarı ile yeni çıkmış piyasa fiyatlarına göre daha uygun fiyatlara satılıyor sizce mantıklı mı ?
İnternet araştırmalarım sunucunda bu bilgilere sahip oldum . A101 aktüel kataloglarının beğenilen ürünü olan Xiaomi Redmi Note 5A Prime Cep Telefonu özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekmeyi başarıyor. Emsalleri 3 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satılan bu ürün oldukça uygun fiyatına rağmen sunduğu özellikleri ile göz dolduruyor.
![]()
Xiaomi Redmi Note 5A Prime Özellikleri
- 5.5″ IPS HD Ekran
- 3 GB Ram
- 32 GB Dahili Hafıza
- 256 GB’a Kadar MicroSD Kart Desteği
- 16MP Ön Kamera
- 13MP Arka Kamera
- Parmak İzi Okuyucusu
- 1.4 GHz 8 Çekirdek İşlemci
- 3080 mAh Batarya
- Android 7.0 Nougat İşletim Sistemi