Xiaomi Redmi Note 11s vs Redmi Note 10s

izzet_baku

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Selamlar. Çok oyun oyanayan birisi diyilim ara sıra oynarım ama pugb oynamam. Bana en çok kamerası güzel olsun şimdi bazıları 11s note kötü bazılarıda iyi diyenler var sizce bu cihaz alınırmı

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Selamlar. Çok oyun oyanayan birisi diyilim ara sıra oynarım ama pugb oynamam. Bana en çok kamerası güzel olsun şimdi bazıları 11s note kötü bazılarıda iyi diyenler var sizce bu cihaz alınırmı
Redmi Note 11 serisinin alayı kazık. Bütçeniz ne kadar?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
Normalde iki cihazı da önermiyorum ancak ikisi arasında fazla fiyat farkı yok ve 90hz ekran için Redmi Note 11S'e o farkı vermenin değeceğini düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung Galaxy M33 o fiyat için iyi bir tercih olur.

Bu arada 2. el düşünür müsünüz?

izzet_baku

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Normalde iki cihazı da önermiyorum ancak ikisi arasında fazla fiyat farkı yok ve 90hz ekran için Redmi Note 11S'e o farkı vermenin değeceğini düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung Galaxy M33 o fiyat için iyi bir tercih olur.

Bu arada 2. el düşünür müsünüz?
peki köyü yanları nedir

alpharenexe

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Bende Redmi Note 10s var arkadaşımda ise Redmi Note 11pro ve pro olmasına rağmen aralarında fark göremedim. Zaten işlemcide 10s alıyor ama kamerada 11pro deselerde bana aynı gibi.

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
Bende redmi note 10 pro var redmi note 11 pro almaya gittigimde bütün telefoncular note 10 pro daha iyi dedi ama redmi note 10larda yakınlık sensör sorunu var bilginiz olsun