Xiaomi redmi airdots led ışığı??

Djone54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Merhabalar herkese iyi günler,airdotslar sarj kutusunun içindeyken butona bastğımda şarjı full olduğu halde neden kırmızı led yanıyor?

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374
Büyük ihtimalle şarjı'nın dolu olduğunu göstermek için veya kutudan çıkart diye yanıyordur.

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374
Düzeltme: Kırmızı ışık kulaklığın şarj olduğunu gösteriyormuş.Işık sönünce kulaklık şarj oldu anlamına geliyormuş.

Djone54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Düzeltme: Kırmızı ışık kulaklığın şarj olduğunu gösteriyormuş.Işık sönünce kulaklık şarj oldu anlamına geliyormuş.
Kapağı açtığımda led vs yanmıyor ama üstlerine 1 kez bastığımda kırmızı led yanıyor çıkardığımda ise sağ kulaklıkta beyaz ışık yanıyor ve onun eşleşmek olduğunu biliyorum.Bağlandığında ise %100 şarj gözüküyor.

Edit: Dün geceden beri kulaklıklar kutuda.Sanırım kulaklıkların şarji dolarken kırmızı led yanıyor dolduğunda ise hiçbir led yanmayınca şarjının full olduğunu anlıyoruz.Ama kutudayken üstlerine 1 kere bastığımda bastığımda neden kırmızı led yanıyor?

Oguzhan809

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kapağı açtığımda led vs yanmıyor ama üstlerine 1 kez bastığımda kırmızı led yanıyor çıkardığımda ise sağ kulaklıkta beyaz ışık yanıyor ve onun eşleşmek olduğunu biliyorum.Bağlandığında ise %100 şarj gözüküyor.

Edit: Dün geceden beri kulaklıklar kutuda.Sanırım kulaklıkların şarji dolarken kırmızı led yanıyor dolduğunda ise hiçbir led yanmayınca şarjının full olduğunu anlıyoruz.Ama kutudayken üstlerine 1 kere bastığımda bastığımda neden kırmızı led yanıyor?
Hocam kulaklığa kutusunadayken neden basıyorsunuz, onun o an öule Bi işlev yapma durumu söz konusu deil açıklamasında da öyle bişe yok zaten, kutusunadayken basarsanız şöyle okur denmiyor. Basmazsanız sorun düzelir. .D

selvayild

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Airdots Bluetooth kulaklık da kutusunu şarj ediyorum ama sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor ama şarj olmuyor ne yapmalıyım