Neden ?kısa ve net. ALINMAZ.
Parasını hak eden bir cihaz değil daha önce A101'de 1000 TL idi. Parasını hiçbir şekilde haketmiyor.Neden ?
Peki Redmi Note 8 Alınır Mı? (Note)Parasını hak eden bir cihaz değil daha önce A101'de 1000 TL idi. Parasını hiçbir şekilde haketmiyor.
Alınır şuan kullanıyorum sorun varsa sorabilirsinPeki Redmi Note 8 Alınır Mı? (Note)
tamam o zaman pubg ve fifa mobile sorunsuz açılıyormu ve şarjı 1 gün dayanıyor mu?Alınır şuan kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin![]()
PUBG ve Fifa açılıyor şarjda bütün gün kullansamda geceye kadar gidiyor.tamam o zaman pubg ve fifa mobile sorunsuz açılıyormu ve şarjı 1 gün dayanıyor mu?
Hmm Şu Amerikalalılar Almanlar Fln Çok Ucuza Alıyor Telefonları 250-300 Dolara Alıyorlar Biz 2000-2500PUBG ve Fifa açılıyor şarjda bütün gün kullansamda geceye kadar gidiyor.
pek beklentiye girmeyin %85 düşmez ve telefon fiyatları daha da artacakHmm Şu Amerikalalılar Almanlar Fln Çok Ucuza Alıyor Telefonları 250-300 Dolara Alıyorlar Biz 2000-25002 Aya İnş Dolar Düşer
off hayat off bune abi hiç mi gülmicez bi telefon en az 2K'dan başlıyor yok böyle birşeypek beklentiye girmeyin %85 düşmez ve telefon fiyatları daha da artacak![]()
Maalesef öyle.off hayat off bune abi hiç mi gülmicez bi telefon en az 2K'dan başlıyor yok böyle birşey
Redmi 8 almayın sakın tam bütçeniz ne kadar ?Arkadaşlar 2 Ay Sonra Yeni Bir Telefon Alacağım Xiaomi Redmi 8 Almayı Düşünüyorum Sizce Alınır Mı?
1500-2500 Pubg Ve Fifayı Kasmadan Açacak Ve Şarjı 1 Gün Dayanacak Telefon Arıyorum Öneriniz Var Mı?Redmi 8 almayın sakın tam bütçeniz ne kadar ?
Sizin için oyun performansı önemli olduğu için o bütçeye Redmi Note 9 128 gb öneririm çünkü 64 gb lik modelde 3GB ram var1500-2500 Pubg Ve Fifayı Kasmadan Açacak Ve Şarjı 1 Gün Dayanacak Telefon Arıyorum Öneriniz Var Mı?