Soru Xiaomi Redmi 10.000 Mah Powerbank Hala Alınır Mı?

dopeboy

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Merhabalar. Uzun zamandır bir powerbank almayı düşünüyorum. Hatta foruma konu da açmıştım. Az önce gözüme çok cazip bir powerbank ilişti. Modeli biraz eski olmasına rağmen kapasitesi bana yeterli gelecektir. (Iphone SE 2020 kullanıyorum.) Xiaomi markasının 3. versiyon powerbank modellerinin kaliteli olduğunu biliyorum fakat Redmi modelleri kaliteli mi bilmiyorum. Bilen veya kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Fiyat yükselmeden değerlendirmek istiyorum.

Model ve fiyat: Xiaomi Redmi 10.000Mah Powerbank (79.90 TL) -Link vermek forum kurallarınca sıkıntılı olabilir diye link koymak istemedim.-

Emirhan-9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
Bütçe artarsa Versiyon 3 öneririm.
artmazsa redmiler orta derecedir. Alınabilir.

Emirhan-9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
Telefon pil sağlığını hızlı yemek gibi şeyler söz konusu olamaz. Kalitesiz değil, hala fiyatına göre iyi iş cikaran bir Powerbank. Bu arada bütçe nedir?

dopeboy

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Telefon pil sağlığını hızlı yemek gibi şeyler söz konusu olamaz. Kalitesiz değil, hala fiyatına göre iyi iş cikaran bir Powerbank. Bu arada bütçe nedir?
Trust marka eski bir powerbank cihazım vardı. Onu kullandıktan sonra pil sağlığım yüzde 2 düştü. Sonra tövbe ettim onu bir daha kullanmamaya. Bütçem 100-110 civarında.

Emirhan-9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
Trust marka eski bir powerbank cihazım vardı. Onu kullandıktan sonra pil sağlığım yüzde 2 düştü. Sonra tövbe ettim onu bir daha kullanmamaya. Bütçem 100-110 civarında.
O zaman 15 TL daha katıp Versiyon 3 almanızı öneririm. Rahatınıza bakarsınız.