Xiaomi Note 6 Pro alınır mı?

eerdem21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar

Xiaomi Note 7 almak üzere olan biri olarak, Note 6 pro nun fiyanın iyice düştüğünü gördüm.
Aslında 2000 TL civarı bir bütcem var ancak gereksiz yere de telefona fazla para vermek istemiyorum.
Çok fazla fotoğraf çeken biri değilim ancak yinede, arasıra da olsa çektiğim fotoğrafların kalitesiz olmasını istemem.
Oyun oynarım ancak daha çok strateji tarzı şeyler. Pubg flan hiç oynamıyorum.
Batarya performansı öncelikli olmasada önemli bir kriter benim için.

Şuan fiyatlara baktığımızda Note 7 yaklaşık 1729 TL ve Note 6 pro 1329 TL.
400 TL farka sizce değer mi?

Ayrıca 2000-2500 TL ye kadar samsung dışında başka telefon tavsiyeleriniz varsa yazarsanız mutlu olurum.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Merhaba Arkadaşlar

Xiaomi Note 7 almak üzere olan biri olarak, Note 6 pro nun fiyanın iyice düştüğünü gördüm.
Aslında 2000 TL civarı bir bütcem var ancak gereksiz yere de telefona fazla para vermek istemiyorum.
Çok fazla fotoğraf çeken biri değilim ancak yinede, arasıra da olsa çektiğim fotoğrafların kalitesiz olmasını istemem.
Oyun oynarım ancak daha çok strateji tarzı şeyler. Pubg flan hiç oynamıyorum.
Batarya performansı öncelikli olmasada önemli bir kriter benim için.

Şuan fiyatlara baktığımızda Note 7 yaklaşık 1729 TL ve Note 6 pro 1329 TL.
400 TL farka sizce değer mi?

Ayrıca 2000-2500 TL ye kadar samsung dışında başka telefon tavsiyeleriniz varsa yazarsanız mutlu olurum.
500 tl daha ekleyip Honor 9x al veya Realme 3 Pro al 1700 tl'ye 300 tl de cebinde kalır

eerdem21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam bırakın A30 alın. Bin basar herşeyi.
Malesef Samsung düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

500 tl daha ekleyip Honor 9x al veya Realme 3 Pro al 1700 tl'ye 300 tl de cebinde kalır
Realme Pro 3 aklımda zaten indirim kuponum var. Ama sanırım lansman yapmalarını bekleyemeyeceğim, ağustos sonu diyolar. O zamana kadar piyasadaki benzer modellerin fiyatlarının da düşeceğini farzadip, Türkiye ye henüz giriş yapmış ve akıbetinin ne olacağının belirsiz olduğu markanın telefonunu almam diye düşünmüyorum.

Honor 9x de hanüz satışa çıkmadı sanırım. Ne zaman satışa başlancak, fiyatı ne olacan net bir bilgi var mı?

Kararsız23

Profesör
Reaksiyon puanı
2,124

Realme Pro 3 aklımda zaten indirim kuponum var. Ama sanırım lansman yapmalarını bekleyemeyeceğim, ağustos sonu diyolar. O zamana kadar piyasadaki benzer modellerin fiyatlarının da düşeceğini farzadip, Türkiye ye henüz giriş yapmış ve akıbetinin ne olacağının belirsiz olduğu markanın telefonunu almam diye düşünmüyorum.

Honor 9x de hanüz satışa çıkmadı sanırım. Ne zaman satışa başlancak, fiyatı ne olacan net bir bilgi var mı?

Fiyatıyla ilgili kesin bilgi yok arkadaş tahmini söylüyor.

Note 6 Pro da son güncellemelerle kötüleşti iyice

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

valla hacım Google'a release date yazınca 24 Ağustos diyor o da Hindistan çıkış tarihi ama eğer tahmin yürütecek olursam en geç önümüzdeki ay ülkemize gelir fiyat ise 4/64 gb 205 dolar 6/64 gb 230 dolar pro modeli 320 dolar

Fiyatıyla ilgili kesin bilgi yok arkadaş tahmini söylüyor.

Note 6 Pro da son güncellemelerle kötüleşti iyice
Honor 9x için tahmini fiyat söyledim evet ama Realme 3 Pro'nun fiyatı 1700 tl yani fiyat belli

Son düzenleme:

Kararsız23

Profesör
Reaksiyon puanı
2,124
valla hacım Google'a release date yazınca 24 Ağustos diyor o da Hindistan çıkış tarihi ama eğer tahmin yürütecek olursam en geç önümüzdeki ay ülkemize gelir fiyat ise 4/64 gb 205 dolar 6/64 gb 230 dolar pro modeli 320 dolar

Honor 9x için tahmini fiyat söyledim evet ama Realme 3 Pro'nun fiyatı 1700 tl yani fiyat belli

9x kastetmiştim ben de.

bora1291

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung dışında alacaksan xiaomi mi 8 lite alabilirsin