Tom Marvaldo Riddle
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 37
Xiaomi mi note 10 lite kullanan varsa artı ve eksileriyle burayı yeşillendirirse sevinirim.
Evet. BkzMi not 10 lite mı
Yani evet kronik bir sorunu yoksa olabilirCihazı almayı mı düşünüyorsunuz
ekran ve performans çok önemli. Kamera 2. Planda...Bu cihazı tavsiye etmem xiaomi nin yazılımsal sorunları olduğu söyleniyor
Bunu yerine
samsung note 10 lite
Realme 7 pro
Oppo reno 4
Samsung M51
Bakabilirsiniz
Öncelikleriniz nedir?
Şarj kapasitesi ne kadardı?hıç duşunmeden mı 10T LITE al
snpdrgn 750G 5G
stereo hoparlor
120 Hz ekran tazeleme
5g var
33 w hızlı şarj
daha bırsuru ozllıgı var aklımda kalan bunlar
Bir de şarjBu cihazı tavsiye etmem xiaomi nin yazılımsal sorunları olduğu söyleniyor
Bunu yerine
samsung note 10 lite
Realme 7 pro
Oppo reno 4
Samsung M51
Bakabilirsiniz
Öncelikleriniz nedir?
Neden düşünmesin xiaomi nin yazılımsal sorunları tüm cihazlarında bulunmaktahıç duşunmeden mı 10T LITE al
snpdrgn 750G 5G
stereo hoparlor
120 Hz ekran tazeleme
5g var
33 w hızlı şarj
daha bırsuru ozllıgı var aklımda kalan bunlar
@SENİOR_53 aslında onu aldım zaten. Ama kapanıp bir daha açılmama sorunu var ve bunu onlarca kişi yaşamış. Her sabah jard reset atmak zorunda kalıyorum. Bu da cihaza zarar veriyor. O nedenşe değiştiriyorum telefonumu...Neden düşünmesin xiaomi nin yazılımsal sorunları tüm cihazlarında bulunmakta
@Tom Marvaldo Riddle Samsung note 10 lite işinizi görecektir
Batarya da ufak sorunlar var kafana yatmazsa realme 7 pro al geç
Samsung galaxy note 10 lite*@SENİOR_53 aslında onu aldım zaten. Ama kapanıp bir daha açılmama sorunu var ve bunu onlarca kişi yaşamış. Her sabah jard reset atmak zorunda kalıyorum. Bu da cihaza zarar veriyor. O nedenşe değiştiriyorum telefonumu...
Mi Note 10 lite da yazılımsal sorunlar var.Senin yerinde olsam Mi note 10 lite yerine ikinci el temiz kullanılmış Note 9 alırdım.Xiaomi mi note 10 lite kullanan varsa artı ve eksileriyle burayı yeşillendirirse sevinirim.
bence Mı 10 T LITE 5g almalısın bende önumuzdekı gunlerde alacagım araştırdım hıçbır kronık sorunuda yok@SENİOR_53 aslında onu aldım zaten. Ama kapanıp bir daha açılmama sorunu var ve bunu onlarca kişi yaşamış. Her sabah jard reset atmak zorunda kalıyorum. Bu da cihaza zarar veriyor. O nedenşe değiştiriyorum telefonumu...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung galaxy note 10 lite*
jarj kapasıtes 4.820 mah ama eger gunluk 4 5 saat oyun oynamıyorsan 1 gunu çok rahat çıkarıyor batarya kapasıtesı poco x3 den duşuk ama ışlemcı sayesınde çok az guç tuketıyoekran ve performans çok önemli. Kamera 2. Planda...
Şarj kapasitesi ne kadardı?
Bir de şarj
Mi Note 10 Lite'ın en büyük artısı tasarımı ve malzeme kalitesi kesinlikle. Kamerası da gece çekimleri dışında gayet başarılı. Siz bütçenizi ve kullanım şeklinizi söylerseniz daha doğru öneriler yapabilirim.Xiaomi mi note 10 lite kullanan varsa artı ve eksileriyle burayı yeşillendirirse sevinirim.
5g ne işine yarıyacak ki adamın sonuçta kullanamayacak .5g türkiyeye gelene kadarda yeni telefona geçmiş olurxıaomı note 10 lıte alacagına yenı cıkan mı 10 T lıte daha ıyı hem 5g de var
Telefonu sık değiştirmiyorsa en az 3 yıl gibi uzun süre kullanmayı düşünüyorsa 5G'li olması bir artıdır ama sık değiştiriyorsa dediğin gibi 5G olmuş olmamış takılmak mantıksız.5g ne işine yarıyacak ki adamın sonuçta kullanamayacak .5g türkiyeye gelene kadarda yeni telefona geçmiş olur
5 g5g ne işine yarıyacak ki adamın sonuçta kullanamayacak .5g türkiyeye gelene kadarda yeni telefona geçmiş olur
o zaman duşunmeden mı 10 t lıte al hem 5 g var önumuzdekı yaz buyuk ıhtımalle kullanıma sunulur ozellıklerıde çok ıyı ve şuan en ucuz 5g lı telefonEfm ben aldığım telefonu eğer sıkıntısı yoksa 3-3,5 yıl kullanırım inş bu süre zarfında gelir
onu senin benim gibi insanlar kullanamayacak Operatörlerin 5g'ye geçmesine daha çook var5 g
bu yaz buyuk ıhtımalle turkıyeye gelır
ekranda mi note 10 lite performansda mi 10t lite sizin tercihinize kalmış ama en iyi kararı elinize alıp inceleyerek alırsınız o yüzden yakınınızda bir telefoncuya gidip ikisinide biraz inceleyin karar vermenize daha yardımcı olurekran ve performans çok önemli. Kamera 2. Planda...
Şarj kapasitesi ne kadardı?
Bir de şarj
Mi 10 Lite 5G'ye bakmanızı öneririm. Amoled panel ve SD 765G işlemcisini kullanıyor. Kamerada rakiplerinden geride olduğunu söyleyeyim ilk önceliği kamera olmayanlar için güzel cihaz.ekran ve performans çok önemli. Kamera 2. Planda...