Muhammed085
Öğrenci
Merhaba ben XİAOMİ mi 5 ve XİAOMİ mi 5s arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ama tasarım olarak 5s i beğeniyorum sizce hangisi daha güçlü ve iyi?
Tesekkurler
Tesekkurler
Mi5s daha güncel bir model olduğundan haliyle daha iyi olacaktır
Mi5 de 1.8 ghz snapdragon 820 varken
Mi5s de 2.15ghz de çalışan snapdragon 821 var
S7 12Evet ama 5 de 16 mp kamera 5s de 13 mp kamera var neden öyle yapmışlar bilmiyorum ama benimde takıldığında şey kamera oldu maalesef hiç birini canlı canlı gozlemleyemedigim için seçim yapamiyorum
Evet bence de tmm tesekkurler galiba 5s alican )S7 12
Note 5 16
S7 daha iyi çekiyor ama megapixel lere takılmayın hadi diyelim mi5s kötü oldu kameradaki farkı işlemcideki fark hayli hayli kapatır
Hayırlı olsun şimdidenEvet bence de tmm tesekkurler galiba 5s alican )
Merhaba ben XİAOMİ mi 5 ve XİAOMİ mi 5s arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ama tasarım olarak 5s i beğeniyorum sizce hangisi daha güçlü ve iyi?
Tesekkurler
kardeşim görüntü ve malzeme olarak mi 5s daha iyi kamera hakkında bilgim yok fakat en kötü ihtimalle aynıdır fakat mi 5s de OIS yok bu büyük bir eksik.Merhaba ben XİAOMİ mi 5 ve XİAOMİ mi 5s arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ama tasarım olarak 5s i beğeniyorum sizce hangisi daha güçlü ve iyi?
Tesekkurler
Hayır ama ben Azerbeycanda yaşıyorum ve buraya aliexpressden telefon geliş izni var )Türkiye de satışa çıktımı mi5s
OİS ne kardeşim? Kızıl ötesi gözmü?kardeşim görüntü ve malzeme olarak mi 5s daha iyi kamera hakkında bilgim yok fakat en kötü ihtimalle aynıdır fakat mi 5s de OIS yok bu büyük bir eksik.
optical ımage stabiliton görüntü'de ki titremeyi önlüyor daha net ve kaliteli fotoğraflar ortaya çıkıyor.OİS ne kardeşim? Kızıl ötesi gözmü?
OİS ne kardeşim? Kızıl ötesi gözmü?