Xiaomi Mi5 Önerir misiniz ?

bugraydogdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar eğer alırsam Çin'den alacağım büyük ihtimalle. Playstore yok sanırım ilk açıldığında varsayılan biçimde o aklıma takıldı bir sorun cıkarmaz değil mi ? Ayrıca playstore yoksa herhangi bir market uygulaması var mı haricinde çin uygulamaları için vs. ?

bugraydogdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazmayı unutmuşum bir de siyah renginde stok sıkıntısı falan mı var nedir hiç bir yerde göremedim inceleme videolarında falan alırsam siyah renk alıcam çünkü

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Play store uygulamasını apk olarak cihaza atıp kullanabilirsiniz.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar eğer alırsam Çin'den alacağım büyük ihtimalle. Playstore yok sanırım ilk açıldığında varsayılan biçimde o aklıma takıldı bir sorun cıkarmaz değil mi ? Ayrıca playstore yoksa herhangi bir market uygulaması var mı haricinde çin uygulamaları için vs. ?
ben kullanıyorum kardeşim çinden alırsan google un hiçbir uygulaması yok apk ile kuruluyor çince ve ingilizce var böyle kullanırsan çin romunda kal derim fakat tr dil istersen global stabil rom atman lazım fazla zor değil ben yaptım(yardım ile) tamamen türkçe oluyor cihaz çok iyi tr de kullanacaksan vodafone 'un 4g si çalışmıyor (en azından bende) avea ara sıra sinyal durumunda göre çalışıyormuş turkcell sorunsuz çalışıyormuş...telefonu almaya karar vereceksen kılıf ve kırılmaz cam da almanı öneririm yan kasası biraz narin öneririm şimdiden hayırlı olsun birde alabilirsen en az 64 gb olanını al derim...renkler var bulabilirsin iyi geceler...