Birkan Öztürk
Doçent
Selam arkadaşlar abim Mi 5s 'ini iade edip başka telefon alacak bütçesi 1800 Tl gitti gidiyor da gördük aşırı beğendik siz önerir misiniz daha iyi telefon var mıdır 1800 Tl'ye teşekkürler şimdiden.
Mi5sden daha kötü sensöre sahip OİS var mı bilmiyorum 200 de sen kat Mi6 alınHocam yok imkansız ya 1200 den zorluyor kendikamerası o kadar mı kötüdür ya telefon 2 mizinde hoşuna gitti de üzülecek bu habere
Oıs yok Mi note 2 deMi5sden daha kötü sensöre sahip OİS var mı bilmiyorum 200 de sen kat Mi6 alın
Yahu hocam ne anlatiyon ?Mi note 2 al pişman olmazsın bence. Öyle internette görülenlerle yorum yapmak kolay. Yanıladabilirsin. Bence aldığında memnun olacak. Bu arada Oneplus 3 - 3T'de alabilirsin. Oda gayet güzel cihaz. Kamerası kötü değil. Full metal kasa. Donanım üst seviye. Mi note 2 ile donanım konusunda farkı yok.
Hocam yok imkansız ya 1200 den zorluyor kendikamerası o kadar mı kötüdür ya telefon 2 mizinde hoşuna gitti de üzülecek bu habere
Redmi Pro kullanıyorum. Kamerası orta seviye. Mi Note 2'de muhtemelen az biraz daha iyi.Hocam yok imkansız ya 1200 den zorluyor kendikamerası o kadar mı kötüdür ya telefon 2 mizinde hoşuna gitti de üzülecek bu habere