Ekran yeterli değilse geç ama bende sana geçiceksen mi 9t pro öneririmsizce iphone 8 den mi note 10 geçmek mantıklı mı işletim sistemi olarak çok memnunum iphone 8 den ama ekran olarak yeterli gelmiyor bana
Sat İPhone 8'i Mİ9T Pro al ki sattığına değsinsizce iphone 8 den mi note 10 geçmek mantıklı mı işletim sistemi olarak çok memnunum iphone 8 den ama ekran olarak yeterli gelmiyor bana
anladım birde onu inceleyeyimEkran yeterli değilse geç ama bende sana geçiceksen mi 9t pro öneririm
o kadar iyi bir tel miSat İPhone 8'i Mİ9T Pro al ki sattığına değsin
aslında sadece büyük ekran daha çok hoşuma gidiyorAmacın oyun oynamak video film gibi içerikleri rahat izlemekse büyük ekran telefona geçebilirsin..
donanımsal vs hiç bir skıntım yok sadewce ekran korkum android e geçince kasma donma uygulamadan atma vs yaşarsam diyeBence kal. 8'in donanımı her türlü götürür seni. 4.7 inç yeterli gelmiyorsa o ayrı ama bence kal.
Kesinlikle geçtiğine değecektir Mİ9T kullanıyorum bütçe sıkıntım olmasaydı Pro alacaktımanladım birde onu inceleyeyim
o kadar iyi bir tel mi
mi 9 t çok ilgimi çekti sen öyle övünce bir de bakayımKesinlikle geçtiğine değecektir Mİ9T kullanıyorum bütçe sıkıntım olmasaydı Pro alacaktım
Ben 1,5 aydır Mİ9T kullanıyorum bundan önce 5 sene İPhone 5s kullandım Mİ9T'ye geçince yemin ediyorum büyük bir sıçrama geçirdim çağ atladım desem yeridir
Sen İPhone 8'den Mİ9T Pro'ya geçsen benim gibi çağ atlarsın sen beni dinle git İPhone 8'i sat üstüne biraz para koy Mİ9T Pro al kullandıkça beni hatırlarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
MI Note 10 yerine Realme X2 öneririm donanımları aynı sadece birinin ekranı kavisli diğeri düz Realme X2 öneriyorum çünkü Mİ Note 10 fiyatını hak etmiyor evet şuanda ortada Realme X2 yok fakat bu ay resmi olarak bu marka ülkemize gelecek X2 ve XT modelleri de gelecek
al bu da inceleme videosu bir göz at derim
Kesinlikle tavsiye ederim ama bütçe sıkıntın yoksa Pro al derim çünkü Pro modelinde SD855 işlemci var yani amiral gemilerinde kullanılan bir işlemci oldukça da performanslıdır ve çok fazla güç tüketmiyor yani güç tüketimi konusunda oldukça stabildir zaten Qualcomm'un işlemcileri çok fazla güç tüketmez benim Mİ9T'de SD730 var gayet stabil çalışıyor COD mobilde grafikleri en yüksek seviyeye çektim oyun yağ gibi akıyor donma kasma yok bu arada söylemeyi unuttum pil tüketimi konusunda Exynos'tan kat kat daha iyidir benim Mİ9T yoğun kullanımda 1 günü kurtarıyor ve en güzeli de artık yanımda şarj aleti taşımıyorum bile eminim sen yanında powerbank veya şarj aleti taşıyorsundur bu durum yakında bir son bulacak bence İPhone bataryası yüzünden kullanmamak için geçerli bir sebepmi 9 t çok ilgimi çekti sen öyle övünce bir de bakayım
Bütçen 4 bin 5 bin arası ise Mi Note 10 yerine Mi 9T Pro ya geçmeni öneririmsizce iphone 8 den mi note 10 geçmek mantıklı mı işletim sistemi olarak çok memnunum iphone 8 den ama ekran olarak yeterli gelmiyor bana