Yılmaz İpek
Asistan
Arkadaşlar mi6 kullanan arkadaşlarımız var ama mix 2 kullanan varsa yorumları alabilirmiyiz
vlog çekmeyi düşünmüyorsan bence alınabilir sd 835 bir cihazın o bütçeyle orta üst segment kamerasıyla en az türkiyede samsung gibi bir marka yapsa 3000 den aşağıya satmazKullanan yok galiba. Ben almayı düşünüyordum ama video kayıt sırasında ses kalitesinin düşük olmasından dolayı vazgeçtim. İncelemelerde ses çok kötüydü. Gerçek kullanıcılardan yardım istedim ama kimsede yazmamış. Galiba almayacağım.
Vlog çekmek gibi bir düşüncem yok Hatta kamerayı çok sık kullanmam. Ama çektiğim videoları sonradan izlerkende memnun kalmak isterim. Benim izlediğim inceleme videolarında video ses kalitesi çok kötü (hatta 500 tl lik telefonlar bile daha net ses kaydediyor) Bunun genel bir sorun mu yoksa o günkü yazılımsal bir problemmi olduğunu bilemedim. Onun için kullanıcı yorumları benim için önemli. Kullanan arkadaşlar video yüklerse sevinirimvlog çekmeyi düşünmüyorsan bence alınabilir sd 835 bir cihazın o bütçeyle orta üst segment kamerasıyla en az türkiyede samsung gibi bir marka yapsa 3000 den aşağıya satmaz