Xiaomi MI A2 vs Honor Play

SİZCE HANGİSİ ? (Fiyat limiti 2200)

• Kullanılan toplam oy
    7

19CIRCASSIAN19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ALLAH'IN SELAMI VE BEREKTİ UZERİNİZE OLSUN
Arkadaş ben bu iki telefon arasinda kaldim. Aralarinda da 600 tl gibi bir fark var. 600 tl fark tabi Mi a2 nin ithalatçı garantili olanıyla var. Honor Play'in 970 kirin işlemcisi,Mia2 nin sd 660 işlemcisine göre biraz daha iyi işler çıkartıyor gibi. Fakat kamera konusunda Honor Play , Mi a2 ye göre biraz daha geri planda kaliyor. En çok önem verdiğim konu işlemci performansıdır. Fakat kullancağım telefonun kamerası da kötü olmasın isterim. Ben bu iki telefon arasinda kaldim. Arada 600 tl gibi fark var fakat Honor Play , Honor Türkiye Garantili. Benim bütçem 2000-2200 tl. Bunu üstüne çıkmam biraz imkansız gibi. Mi a2 nin ithalatçı garantili olması beni biraz tedirgin etti. Türkiye garantili olanlar ise neredeyse 1000 tl daha fazla. Kısacası Honor Play beni üzermi? Ya da 2200 tl ye kadar önerebileceğiniz başka bi cihaz varmı?
Şimdi den teşekkür ediyorum.
!ALLAH A EMANET OLUN!

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Aleykümselam
1 pocophone f1
2 mi8 lite

19CIRCASSIAN19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Play seni üzmez:
Kamerası mi a2’den biraz kötü fakat yinede iyi bir seviyede. İşlemcisi ise mi a2’den daha iyi.

Photo compare Xiaomi Mi A2 (Mi 6X) vs. Huawei Honor Play vs. Xiaomi Pocophone F1 - GSMArena.com

Benim önerim bütçeni biraz zorlayıp ikisinden daha iyi kameraya ve işlemciye sahip olan pocophone’u almandır...
Öncelikle öneriniz için çok teşekkür ederim. Pocophone F1 gerçekten güçlü bir cihaz. Fakat benim bütçemin 2200₺ olması için bile benim sömestr tatilinde hiç tatil yapmadan çalışmam lazım. Bütçemi 2600₺ ye çıkartabilmek için yaz tatiline kadar beklemem gerekicek. Benim o süreye kadar elimdeki telefonla idare etmeye daynamam artık. ( şu an ki telefonumSamsung Galxy Ace)Bütçemi zorlasam bile ithalaçı garantili bir ürüne okadar para vermek pek içimden gelmiyor açıkçası. Öneriniz için tekrar teşekkür ederim.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Aleykümselam
1 pocophone f1
2 mi8 lite
Mi 8 lite nin mavi rengine aşık oldum diyebilirim:) . Fakat ithalatçı garantili bir ürün alma konusunda tereddütlerim var. Öneriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Öncelikle öneriniz için çok teşekkür ederim. Pocophone F1 gerçekten güçlü bir cihaz. Fakat benim bütçemin 2200₺ olması için bile benim sömestr tatilinde hiç tatil yapmadan çalışmam lazım. Bütçemi 2600₺ ye çıkartabilmek için yaz tatiline kadar beklemem gerekicek. Benim o süreye kadar elimdeki telefonla idare etmeye daynamam artık. ( şu an ki telefonumSamsung Galxy Ace)Bütçemi zorlasam bile ithalaçı garantili bir ürüne okadar para vermek pek içimden gelmiyor açıkçası. Öneriniz için tekrar teşekkür ederim.

Mi 8 lite nin mavi rengine aşık oldum diyebilirim:) . Fakat ithalatçı garantili bir ürün alma konusunda tereddütlerim var. Öneriniz için teşekkür ederim.

Boş yere takılma bence garanti hiç bir şeyi ücretsiz yapmıyor zaten 20 liralık şarj soketi hariç ayrıca 400/500 lira cebine kalıyor. İş para iadesine kalsa zaten her türlü thh'ye gideceksin.

19CIRCASSIAN19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Boş yere takılma bence garanti hiç bir şeyi ücretsiz yapmıyor zaten 20 liralık şarj soketi hariç ayrıca 400/500 lira cebine kalıyor. İş para iadesine kalsa zaten her türlü thh'ye gideceksin.
Telefonu alırsam Hepsiburada dan almayı düşünüyorum. Mi 8 lite nin 64 gb modelinin satıcıları arasında hepsi burada yok. Hepsi burada nın satıcısından almak sizce mantıklımı ? Bir sorun çıkarsa Hepsiburada benimmi yoksa satıcısının arkasında mı durur ?

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Telefonu alırsam Hepsiburada dan almayı düşünüyorum. Mi 8 lite nin 64 gb modelinin satıcıları arasında hepsi burada yok. Hepsi burada nın satıcısından almak sizce mantıklımı ? Bir sorun çıkarsa Hepsiburada benimmi yoksa satıcısının arkasında mı durur ?

Onu bilemem ama satıcının arkasında durur gibi geliyor burda da herkes hepsiburada satıcılı önerdiğine göre.

Yani sana nasıl uygun gelirse yanıltmış olmayayım.

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-8-lite-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-403613015

Şurda gg'de mishop satıcılı var 1999tl aralarında bu genpa garantili ve de kvklı bakılabilir.

Son düzenleme:

Valiente

Asistan
Reaksiyon puanı
336
Maksimum 2200 demişsin Honor Play al keyfine bak dostum.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Öncelikle öneriniz için çok teşekkür ederim. Pocophone F1 gerçekten güçlü bir cihaz. Fakat benim bütçemin 2200₺ olması için bile benim sömestr tatilinde hiç tatil yapmadan çalışmam lazım. Bütçemi 2600₺ ye çıkartabilmek için yaz tatiline kadar beklemem gerekicek. Benim o süreye kadar elimdeki telefonla idare etmeye daynamam artık. ( şu an ki telefonumSamsung Galxy Ace)Bütçemi zorlasam bile ithalaçı garantili bir ürüne okadar para vermek pek içimden gelmiyor açıkçası. Öneriniz için tekrar teşekkür ederim

O zaman bir seçim yapman gerekir.

Kamerada mi 8 lite daha iyi. İşlemcide ise honor play...