Mi9t öneririm. Redmi Note 8 pro ya bakmanızı tavsiye ederim.Arkadaşlar yeni tel arayışındayım. ikisi arasında kıyaslama yaparsak hangisi daha mantıklı ve neden?
Xiaomi mi 9t mi Samsung a90 mı?
Arkadaşlar yeni tel arayışındayım. ikisi arasında kıyaslama yaparsak hangisi daha mantıklı ve neden?
Ya şu maddi sıkıntılar olmasa ah ah.. ?İkisi arasından Mi 9T, alternatif olarak Redmi Note 8 Pro öneririm. Kendim 1 haftadır kullanıyorum, çok memnun kaldım![]()
Bende ona daha yakınım. Benim için en önemli konu tasarım ve kamera. Oyun oynayan biri değilim pek.
o zaman direkt mi9tBende ona daha yakınım. Benim için en önemli konu tasarım ve kamera. Oyun oynayan biri değilim pek.
A90Xiaomi mi 9t mi Samsung a90 mı?
Samsung alacaksan S ya da Note alacaksın A ve M serisinden uzak durArkadaşlar yeni tel arayışındayım. ikisi arasında kıyaslama yaparsak hangisi daha mantıklı ve neden?
Çıktı mı o telefon ?
Eylül'de anavatanında satışa çıkmış anladığım kadarıyla globalde satışta değil gelecek ay Hindistan'da satılmaya başlayacakmışSamsung alacaksan S ya da Note alacaksın A ve M serisinden uzak dur
Mİ9T şiddetle tavsiye ederim bütçeni arttırabilirsen Pro modelini tavsiye ederim
Samsung ve Huawei'nin orta segmenti alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıktı mı o telefon ?
Yanlışlık ya ?Samsung alacaksan S ya da Note alacaksın A ve M serisinden uzak dur
Mİ9T şiddetle tavsiye ederim bütçeni arttırabilirsen Pro modelini tavsiye ederim
Samsung ve Huawei'nin orta segmenti alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıktı mı o telefon ?
Aslında çıktı ama ülkemize gelmedi telefon bildiğin A70'in aynısı sadece SD855 ve 5G desteği var başka hiçbir farkı yokYanlışlık ya ?