Xiaomi mi 9 mu? samsung galaxy note 9 mu?

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Exynosu sd ile kıyaslamam bile sd ler hep daha akıcı oyun ve performans olarak daha iyi sentetik teslerdede çok daha iyi ve bu mi9 unda S10 la her koşulda yarışabilecegini hatta bazı konularda daha iyi olduğunu düşünüyorum samsungun bi tasarımı vardı onuda S10 ile çöp etti ekranda duran bir delik yerine centigi tercih ederim
Sentetik testlerle işim olmaz firmalar parayı basıp puan yükselttiriyo ben günlük kullanıma bakarım s10 ların verdiği deneyimin onda birini veremez xiaomi nin tek avantajı fiyat olarak uygun olmasıydı yakın zamanda o da kalmayacak,ceo açıklama yaptı ucuza telefon üreten firma olarak anılmak istemiyoruz diye tabi yersen adamlar baktı samsungla apple 1000 dolara milyonlarca telefon satıyo bizim neyimiz eksik diye gaza gelip fiyat artırmaya çalışacaklar bakalım kullanıcılar o zaman xiaomi nin yüzüne bakacaklarmı,kime sorduysam tasarıma aşık oldu sen gelip çöp falan diyosun, firmayı sevmiyosan bile saygı duymak zorundasın...

Erkenekli

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Sentetik testlerle işim olmaz firmalar parayı basıp puan yükselttiriyo ben günlük kullanıma bakarım s10 ların verdiği deneyimin onda birini veremez xiaomi nin tek avantajı fiyat olarak uygun olmasıydı yakın zamanda o da kalmayacak,ceo açıklama yaptı ucuza telefon üreten firma olarak anılmak istemiyoruz diye tabi yersen adamlar baktı samsungla apple 1000 dolara milyonlarca telefon satıyo bizim neyimiz eksik diye gaza gelip fiyat artırmaya çalışacaklar bakalım kullanıcılar o zaman xiaomi nin yüzüne bakacaklarmı,kime sorduysam tasarıma aşık oldu sen gelip çöp falan diyosun, firmayı sevmiyosan bile saygı duymak zorundasın...
Bende Samsung kullanıyorum firmayı sevmesem almazdım ama tasarımı gerçekten beğenmedim bence berbat duruyor

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Bende Samsung kullanıyorum firmayı sevmesem almazdım ama tasarımı gerçekten beğenmedim bence berbat duruyor
O kadar şey yazdım Sadece tasarım kısmını üstüne alınmışsın madem bişeyi savunacaksın boş atıp tutmayacaksın şurda sokağa çıkıp mi9 s10 dan daha iyi desen millet biyerleriyle güler diyelimki ciddi ciddi Böyle düşünüyosun o zaman kanıt sunup karşındakini ikna etmen gerekir yoksa savunduğunla kalırsın...

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375

hocam göz var nizam var tamam s10 bazı yönleri daha iyi olsada işlemci ve tasarım yönünden mi9 tokatlar :)

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Çünkü diğerlerine yanıt verdim mi9 S10 la her koşulda yarışır hatta geçer
Mi9 s10 un tırnağı olamaz o gitsin çekik gözlü kardeşi huawei yle yarışsın daha adil olur ucuza telefon üretecez diye premium hissi olmayan dandik telefonlar üretmekten başka bişiy yapmayan bi firmayla sadece üretim maliyeti mi9 un satış fiyatıyla aynı olan s10 u kıyaslamayın komik duruma düşüyosunuz

Erkenekli

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Mi9 s10 un tırnağı olamaz o gitsin çekik gözlü kardeşi huawei yle yarışsın daha adil olur ucuza telefon üretecez diye premium hissi olmayan dandik telefonlar üretmekten başka bişiy yapmayan bi firmayla sadece üretim maliyeti mi9 un satış fiyatıyla aynı olan s10 u kıyaslamayın komik duruma düşüyosunuz
???Tamam fanboyluk damarların kabardı al senin olsun s10

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
hocam göz var nizam var tamam s10 bazı yönleri daha iyi olsada işlemci ve tasarım yönünden mi9 tokatlar :)
Görende s10 da mediatek işlemci kullanılıyo falan zannedecek benim hiç bi zaman sd takıntım olmadı olmazda Exynos gayet performanslı çalışıyo ,xiaomi önce kendi tasarımını yapmayı öğrenecek ondan sonra samsunga tasarım dersi verecek yeminederim mi8 le iphone x karşılaştırmasında ikisini ayırt edemedim mi8 in alt dudak kalınlığıda olmasa ayırt edemeyecez ,bana görede s10 un çok daha iyi tasarımı var ama sen gelip burda tasarım olarak mi9 tokatlar şöyle böyle dersen ben sana müsait bi zamanda doya doya gülerim

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Tasarım zevke göre değisir bende çentikli telefonları beğenmiyorum ama mi9 gpu olarak daha iyi geriye kalanlarda s10 daha iyi

Erkenekli

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Söyleyecek bişey bulamayınca fanboyluğa sığınıyosunuz 1 delille 40 alimi yendimde 40 delille 1 cahili yenemedim dedikleri bu olsa gerek...
Fanboyun dibi olduğun her yazında ölümüne samsung savunmandan belli sana daha fazla cevap yazmayacam ilk konuşmayı öğren bence

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Fanboyun dibi olduğun her yazında ölümüne samsung savunmandan belli sana daha fazla cevap yazmayacam ilk konuşmayı öğren bence
Fanboy olduğumu inkar etmiyorum ama yeri geldiğinde samsunguda eleştiriyorum note 8 android pie konu başlığını açarsan ne demek istediğimi anlarsın,şuan gayet sakin konuşuyorum üslubumu bozmamaya çalışıyorum lütfen zorlamayalım ?

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Görende s10 da mediatek işlemci kullanılıyo falan zannedecek benim hiç bi zaman sd takıntım olmadı olmazda Exynos gayet performanslı çalışıyo ,xiaomi önce kendi tasarımını yapmayı öğrenecek ondan sonra samsunga tasarım dersi verecek yeminederim mi8 le iphone x karşılaştırmasında ikisini ayırt edemedim mi8 in alt dudak kalınlığıda olmasa ayırt edemeyecez ,bana görede s10 un çok daha iyi tasarımı var ama sen gelip burda tasarım olarak mi9 tokatlar şöyle böyle dersen ben sana müsait bi zamanda doya doya gülerim

Hocam ben exynoss işlemciye laf etmedim burada bi yanlış anlaşılma oldu yeterlimi evet gayet güçlü bir işlemci ama bir sd işlemcisi değil niyetim laf yapmak değil :) birbirine benzer tasarım olabilir telefonlarda bunu bende benimsemiyorum pek ama itiraf etmek gerekirki ekranda nokta açmak çok saçma bir fikir xiaomi'nin şık bir cihaz yaptığıda ortada buna istinaden ben şahsen mi9'u benzeşsede daha şık buluyorum çoğu kişinin fikride bu yönde onu yazdım sadece.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Hocam ben exynoss işlemciye laf etmedim burada bi yanlış anlaşılma oldu yeterlimi evet gayet güçlü bir işlemci ama bir sd işlemcisi değil niyetim laf yapmak değil :) birbirine benzer tasarım olabilir telefonlarda bunu bende benimsemiyorum pek ama itiraf etmek gerekirki ekranda nokta açmak çok saçma bir fikir xiaomi'nin şık bir cihaz yaptığıda ortada buna istinaden ben şahsen mi9'u benzeşsede daha şık buluyorum çoğu kişinin fikride bu yönde onu yazdım sadece.
Yarın bigün xiaomi de huawei gibi infinity o ekran kullanırsa bunu size hatirlatirim ?

Karabay29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar hepsinize çok teşekkür ediyorum ama konu çok dağıldı.
Kamera yönünden kiyaslayabilirmisiniz ? Birde ben telefonda cok oyun oynuyorum . Sarj bakimindan Nasil olur bu yeni işlemci sarji az yiyecek filan diyolar ve bataryasi 3300 mah. Bunun hakkinda görüşlerinizi alabilirmiyim

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Kamera yönünden kiyaslayabilirmisiniz ? Birde ben telefonda cok oyun oynuyorum . Sarj bakimindan Nasil olur bu yeni işlemci sarji az yiyecek filan diyolar ve bataryasi 3300 mah. Bunun hakkinda görüşlerinizi alabilirmiyim
Oyunda mi9 daha performanslı çalışır ama batarya tarafında nasıl bi deneyim sunar orasını bilemem,pil tarafında note 9 daha avantajlı gibi duruyo yinede kesin bişey söylemek için telefonu deneyimlemek gerekir

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
İşlemcisi note9’undan daha verimli(daha az tüketiyor) ama yinede note 9’u geçeceğini sanmıyorum. Olsa olsa aynı seviyede olurlar.

Oyun performansında mi9 çok daha iyi sonuçlar verir.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Sd gpu (oyun için) daha iyi işlemci yani cpu olarak exynos daha iyi günlük kullanimda fark olmaz bence

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Yeni telefon almayı düşünüyorum ikisinede bütçem yetiyor. Hangisini alacağıma karar veremedim xiaomi turkiyeye daha gelmediği için global versiyonuna ulaşabiliyorum. Global versiyonunun türkiye den aldigim telefondan farklılıklarını da bilmiyorum dahami kötü yoksa dahamı iyi sizce ne yapmalıyım. Teşekkürler...
Mi 9 alın ama s10e de bi göz atın derim

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Bnce mi 9 cunku sdn 855 gibi guclu islemcisi var

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Yeni telefon almayı düşünüyorum ikisinede bütçem yetiyor. Hangisini alacağıma karar veremedim xiaomi turkiyeye daha gelmediği için global versiyonuna ulaşabiliyorum. Global versiyonunun türkiye den aldigim telefondan farklılıklarını da bilmiyorum dahami kötü yoksa dahamı iyi sizce ne yapmalıyım. Teşekkürler...
Mi 9 performans olarak daha uzun omurlu olacak
Mi 9 oneririm ben ama note 9 da harika bir cihaz kamera ekran pil gibi konularda mi 9 dan iyi