Xiaomi mi 9 mu? samsung galaxy note 9 mu?

Karabay29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yeni telefon almayı düşünüyorum ikisinede bütçem yetiyor. Hangisini alacağıma karar veremedim xiaomi turkiyeye daha gelmediği için global versiyonuna ulaşabiliyorum. Global versiyonunun türkiye den aldigim telefondan farklılıklarını da bilmiyorum dahami kötü yoksa dahamı iyi sizce ne yapmalıyım. Teşekkürler...

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Note 9 fiyatına s10 e de alabilirsin yada az daha zorlayip s10 almaya çalış zaten yanında galaxy buds hediye ediyolar yine note 9 fiyatına gelmiş oluyo

Karabay29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Note 9 fiyatına s10 e de alabilirsin yada az daha zorlayip s10 almaya çalış zaten yanında galaxy buds hediye ediyolar yine note 9 fiyatına gelmiş oluyo
Xiaomi 2500 tl civarinda bulabiliyorum açıkçası özellikleri daha çok hoşuma gitti s serisini hic sevmiyorum s10 dan sa note 9 daha ılımlı geliyor bana

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Samsung u bende sevmiyorum mi 9 u test edin hoşunuza giderse alın yoksa note 9

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Mi 9 bana kalırsa Note 9'a göre daha iyi telefon. Note 9'un güncelleme ömrü de daha az olacaktır zaten.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Xiaomi 2500 tl civarinda bulabiliyorum açıkçası özellikleri daha çok hoşuma gitti s serisini hic sevmiyorum s10 dan sa note 9 daha ılımlı geliyor bana
O zaman note 9 tavsiye ederim mi9 şişirilmiş bi telefon sd 855 işlemciden başka bi avantajı yok note 9 daha işlevsel ve daha kullanışlı bi telefon tabi bu benim görüşüm başkası ne söyler bilmem

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Yeni telefon almayı düşünüyorum ikisinede bütçem yetiyor. Hangisini alacağıma karar veremedim xiaomi turkiyeye daha gelmediği için global versiyonuna ulaşabiliyorum. Global versiyonunun türkiye den aldigim telefondan farklılıklarını da bilmiyorum dahami kötü yoksa dahamı iyi sizce ne yapmalıyım. Teşekkürler...
S-pen meraklısı değilseniz Mi 9 alınır.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Bende note 9 derim mi9 her yönü ile daha üstün ama can sıkan bir ayrıntı mi9'da ois yok...

Arkonac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben mi9 diyorum. Yabancı sitelerden karşılaştıma videolarını izlersen. Performansı görürüsün

ugursmrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben normalde kullanmadim ama arkadasim almis sanirim xiaomi note 6 pro mu neydi. Ben 18 Ocak' ta aldım note 9 mavi rengini. Karanlık ortamda puslu çekiyor diye servise verdim. 3-4 defa en sonunda kabul edip değişimi yaptılar. Bugün vatan mağazasından cihazın siyahını aldım. Ama kamera sorunlu hala. Çekim yaparken hala ekran puslu. Ne kadar temiz tutarsam tutayım. Ne kadar silersem sileyim kamerayı ve lensi devam ediyor bu sorun. Insan ister istemez soruyor. Yahu senin bi adın var. En güzel telefon diye tüketiciye sunuyorsun. Birde 6 bin kusurlu bir tutarı kitliyorsun. Bu kameranın durumu ne böyle. Gerçekten hevesle bekledigim çok sevdiğim bi telefondu ama artık soğudum ve bugün keşke iadesi alınsaydı. Hangisini alirsin bilemem ama umarim hayirli bi telefon olur. Icine siner ve ugrasmazsin servis magaza musteri temsilcisi felan. Iphone 8 plus verebilirim demişti. Ama arada kasko var o yanar diyince vazgeçtim yoksa alacaktım gerçekten.

Erkenekli

Asistan
Reaksiyon puanı
277

Erkenekli

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Bende note 9 derim mi9 her yönü ile daha üstün ama can sıkan bir ayrıntı mi9'da ois yok...
Telefon dünyanın en iyi videosunu çekiyor sen oisten bahsediyorsun onu xioami eisle çok iyi yapıyor zaten oisli telefonlardan kat be kat iyi

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
3
Çünkü her yönden çok daha iyide ondan benim tercihim bu olurdu exynosa ben para vermem
Kameralar balon düşük ışıkta s10 tokatlıyo ikisindede ekrandan parmak izi var hemde s10 daki ultrasonic parmak izi okuyucu daha iyi çalışıyo ekran desen s10 dan daha iyisi yok şuan mi9 un ne üstünlüğü var onu anlamadım

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Telefon dünyanın en iyi videosunu çekiyor sen oisten bahsediyorsun onu xioami eisle çok iyi yapıyor zaten oisli telefonlardan kat be kat iyi
Bu kadar da olmaz hocam mi 9 a gelene kadar s10 var xs var ne mi9 u abartmayın şu markayı 1000 dolara telefon satsa Kimse yüzüne bakmaz hala xiaomi diyosunuz akıl sır erdirmek zor size

Erkenekli

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Kameralar balon düşük ışıkta s10 tokaylıyo ikisindede ekrandan parmak izi var hemde s10 daki ultrasic parmak izi okuyucu daha iyi çalışıyo ekran desen s10 dan daha iyisi yok şuan mi9 un ne üstünlüğü var onu anlamadım
Sd 855 var ekrandan parmak izi daha hızlı ve video da dxomark ta zirvede ve fiyat olarak 500 dolar S10 1000 dolar xioami 1000 dolarlık tel yapsaydı zaten hiçbiri rekabet edemezdi?

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Sd 855 var ekrandan parmak izi daha hızlı ve video da dxomark ta zirvede ve fiyat olarak 500 dolar S10 1000 dolar xioami 1000 dolarlık tel yapsaydı zaten hiçbiri rekabet edemezdi?
Siz Exynosu oyuncak falan zannediyosunuz heralde tekli çekirdekte snapdragonlu modellere toz yutturuyo diyelimki Exynos sevmiyosun yurtdışından sd li s10 alabilirsin zevkine kalmış, ultrasonic parmak izi her türlü daha stabil çalışıyo elin ıslakken bile kullanabilirsin, fiyat olarak kıyaslarsan mi9 alınır zaten ama eğer mi9 'la s10 u kıyaslıyosan s10 un 1000 dolarlık fiyatını görmezden gelmek gerek o zaman xiaomi de 1000 dolarlık telefon yapsın bakalım ne kadar satabilecek görelim hodri meydan Bide 1000 dolarlık telefon üretse kimse rekabet edemez demişsin troll olduğunu düşünüyorum...

Erkenekli

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Siz Exynosu oyuncak falan zannediyosunuz heralde tekli çekirdekte snapdragonlu modellere toz yutturuyo diyelimki Exynos sevmiyosun yurtdışından sd li s10 alabilirsin zevkine kalmış, ultrasonic parmak izi her türlü daha stabil çalışıyo elin ıslakken bile kullanabilirsin, fiyat olarak kıyaslarsan mi9 alınır zaten ama eğer mi9 'la s10 u kıyaslıyosan s10 un 1000 dolarlık fiyatını görmezden gelmek gerek o zaman xiaomi de 1000 dolarlık telefon yapsın bakalım ne kadar satabilecek görelim hodri meydan Bide 1000 dolarlık telefon üretse kimse rekabet edemez demişsin troll olduğunu düşünüyorum...
Exynosu sd ile kıyaslamam bile sd ler hep daha akıcı oyun ve performans olarak daha iyi sentetik teslerdede çok daha iyi ve bu mi9 unda S10 la her koşulda yarışabilecegini hatta bazı konularda daha iyi olduğunu düşünüyorum samsungun bi tasarımı vardı onuda S10 ile çöp etti ekranda duran bir delik yerine centigi tercih ederim

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Exynos 9820 tekli ve çoklu çekirdekte sd 855 den daha iyi ve sd 855 tekli çekirdekte Exynos 9810 un bile gerisinde

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Şahsen Xiaomi markasına pek güvenemiyorum, açıkcası ısınamadım bir türlü. Samsung daha kaliteli geliyor bana. Note 9 da çok iyi bir telefon, S10+ alamıyorsan, Note 9 iyi bir tercih olur senin için.