Xiaomi mi 6 video sorunu 4k

EmrullahBuluts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
merhabalar mi 6 kullanan bir arkadaşım 4k video sadece 8 dakika yapıyr diyor dogrumu

M

Murat Burç

SDN Okuru
Evet 8 dakika sınırlandırması var. Ondan sonra anında 4K videoya tekrar başlayabiliyorsun.

EmrullahBuluts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
bunu duzeltebiliyrmuyuz
--- Gönderi Güncellendi ---
bu sinir bozucu

M

Murat Burç

SDN Okuru
Düzeltirsin ama Root ile düzeltirsin ve onun için biraz bilgin olması gerekiyor.
Mesela forumda Note 4'ün 4K 5 dakika video sınırını Root ile aşanlar vardı ama adamın adı bile @root61
bunu duzeltebiliyrmuyuz
bu sinir bozucu
Sinir bozucu? Neye göre sinir bozucu? Lükse çok düşkün gibi gözüküyorsun. Her daim ve hep 8 dakikanın üzerinde 4K video mu çekiyorsun da bu sinir bozucu diyebiliyorsun?

EmrullahBuluts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
sıkıntı yk bende trabzonluyum hallederi umraım neden boyle birşey yapmışlar 61

M

Murat Burç

SDN Okuru
sıkıntı yk bende trabzonluyum hallederi umraım neden boyle birşey yapmışlar 61
Bak hiç uğraşma kullan geç her zaman 4K video çekmezsin emin ol. 8 dakika bittikten hemen sonra anında tekrar başlayabiliyorsun zaten.
Sadece sınırlandırmışlar işte bazı firmalar bunu niyeyse yapıyor.
Bak mesela S7 ve S7 Edge'de 4K sınırı yok gidebildikleri yere kadar 4K video çekebiliyorlar fakat S8'lerde 10 dakika sınırlandırması var. Firmaların garip işleri.

M

Murat Burç

SDN Okuru
abimde 6s plus var ama boyle bişey yok
Evet yok bazı firmalar çekebileceği halde sınırlandırıyorlar sebebini bilmiyorum.
Mesela Sony'lerde sınır yok fakat çoğu çekemiyor. XZ Premium 1 saat 50 dakika 4k video çektiğini gördüm youtubede sonra şarjı bitti.
Takmamak lazım o kadar.

EmrullahBuluts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
benım anladıgım sanırım işlemciy yormamak için yapıyrlar sanırım
video ve resim çok ceken biriyim bunun için sormuştum ama neyse

M

Murat Burç

SDN Okuru
benım anladıgım sanırım işlemciy yormamak için yapıyrlar sanırım
video ve resim çok ceken biriyim bunun için sormuştum ama neyse
Dediğim gibi S7'lerde sınır yok daha güçlü S8'lerde 10 dakika 4k video kaydı sınırı var düşünün. S7 ile 38 dakika 4K video çektim ben.
Firmaların garip işleri çok fotoğraf çeksenizde o telefonu yoramazsınız video konusunda ise emin olun 4k videoyu uzun süre çekmezsiniz özellikle yer sıkıntısı yüzünden 1 dakika 4K video 400 mb'lere varıyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bu sınır ısınma ve potansiyel sineme filmini perdeden çekmene engel olmak için gibi gözüküyor ama esas film işindeki sony de yok bu demek ki ısınma sorunu var onu serin tutmak zorsa mümkün...