Xiaomi Mi 6 Nerden Alıcam ?

Burak DUMAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Fena Xiaomi Mi 6 Bağımlısı Oldum Hepsiburada.com dan Sipariş Vericektim Fakat Böyle Bir Şey Çıktı Bu Ürün Geçici Olarak Temin Edilmemektedir Falan Yazıyor Yani Ne Zaman Geliceğide Belli Değil Biraz Yardımcı Olurmusunz Arkadaşlar Telefona Fena Tutuldum ? Biraz Beklimi Çünkü En Son 15 Haziran 2017 De Satışa Çıkacak Falan Yazıyordu ?
xiaomi-mi6-turkiye-fiyati.PNG

mkGzzP.jpg

Burak DUMAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ya bir kaç kişini yorumuna bakıyorum adam boş boş konuşuyor SD 835 6GB Ram AD 540 Grafik Birimi Sterio Hoparlör Bu Özelliklere 2000TL Yok Artık Derim Yani Bence Gayet Fiyatı Normal Alınır Yani Ben 15 Haziranı Bekliyorum Sabırsızlıkla Bu Arada Teşekkürler

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
ya bir kaç kişini yorumuna bakıyorum adam boş boş konuşuyor SD 835 6GB Ram AD 540 Grafik Birimi Sterio Hoparlör Bu Özelliklere 2000TL Yok Artık Derim Yani Bence Gayet Fiyatı Normal Alınır Yani Ben 15 Haziranı Bekliyorum Sabırsızlıkla Bu Arada Teşekkürler
Rica ederim.

mehomin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Heyecanlı görünüyorsun. Sabır! Hepsiburada dışında başka bir bayiden alma ki garanti konusunda rahat edesin. Şunu da unutma ki 3 ay içerisinde 1800 ₺ olacak. Hepsiburada'ya tekrar gelmesini bekle.

Burak DUMAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
,63263"
Heyecanlı görünüyorsun. Sabır! Hepsiburada dışında başka bir bayiden alma ki garanti konusunda rahat edesin. Şunu da unutma ki 3 ay içerisinde 1800 ₺ olacak. Hepsiburada'ya tekrar gelmesini bekle.
heyecan değilde fena tutuldum cihaza yani o özellikleri okuyunca heycanlandım açıkcası orası doğru zaten 15 haziranda almicam 22 haziranı yada temmuz ayının ilk haftasında falan alabilirim fiyat düşme şansı yüksek