nextman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 567

Merhaba arkadaşlar
Xiaomi Mi 5S modeli elime ulaştı baktım konu eksikliği var, dilim döndüğünce bilgim elverdiğince sadece kullanıma yönelik izlenimlerimi paylaşcağım.
Cihaz Türkiye distribitör firmadan temin ettim 64GB/Gold versiyonu . Bu fiyatta ve segmentte bana kalırsa güzel bir ürün.
Batarya : İlk açtığımda %30-35 civarında olan batarya 2 saat ekran süresi aldım.Tüm kurulumlarımı ve ayarlarımı gerçkeleştirdim az biraz kurcaladık devam etsem eminim 3-4 saat alırdım sanırım öyle bir izlenim verdi
Tasarım : Tasarım da ilk belirteceğim kasa yapısına olumsuz bir eleştiri.Madem iPhone çizgilerine değinilmiş ona biraz daha yakın olarak farklı bir kasa seçilseydi daha güzel olurdu.
Bunu şu nedenle söylüyorum , kişiden kişiye değişse de kılıfsız kullanım cidden sıkıntı her an elinizden düşme hissi veren aslında pürüzsüz yapısı ancak tehlikeli bir durum.

Bu telefonu iş telefonu olarak kullanacağım için çok sık yaşanan mail sorununu ben de test ediyorum gayet hızlı.Exchange ve diğer hesaplar sorunsuz çalışıyor.
Kamera : Ayarları ve çekim kalitesini ileride göreceğim. Şimdi şöyle bir durum var cihazdan cihaza ve kişiden kişiye değişen bir kamera yorumlama olayı var.
Benim her zaman bir görüşüm var katılır ya da katılmazsınız.
Lütfen ! Elinizdeki Akıllı telefonlara "DSLR cihazsın sen, öyle çekecen,35/50 var sende" vb gibi yaklaşımlara denk gelecek bilinçle davranmayın.
Güncellenecek...
--- Gönderi Güncellendi ---
#XiaomiMi5S Cihaz ilk alındığında ve Güncelleme sonrası sistem bilgilerinin görseli.
Son düzenleyen moderatör: