MrLiver2021
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 91
2 hafta önce aldığım Mi 10T hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Performans konusunda iyi ama kamera ve diğer noktalarda beklentilerin altında kalan bir cihaz.2 hafta önce aldığım Mi 10T hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Hocam ben ekran batarya ses kalitesi vs. De hoş buldumPerformans konusunda iyi ama kamera ve diğer noktalarda beklentilerin altında kalan bir cihaz.
Teşekkür ederimPerformans konusunda kendi fiyat bandında rakipsiz. Hayırlı olsun güle güle kullanın ?
Güzel felefon. Kamera olarak beklentinin altında. Yok kamera çıkıp fotoğraf alıyor. Sonra geri giriyor ? düşünce güzel ama uygulama kötü.2 hafta önce aldığım Mi 10T hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Teşekkür ederim Evet hocam kame konusunda orta segment telefonlarla aynı dxmark puanı 98 yazılım konusu ilk telefonum olduğu için yorum yapamıyorumGüzel felefon. Kamera olarak beklentinin altında. Yok kamera çıkıp fotoğraf alıyor. Sonra geri giriyor ? düşünce güzel ama uygulama kötü.
Performans konusunda mükemmel telefon. Ama dur, o geliyor
"Yazılım" oyuna katıldı.
Hayırlı olsun.
Teşekkür ederimHayırlı olsun.
Evet hocam bende öyle duydum 12.5 ile biraz da optimizasyon sorunları çözülecekmiş eğer olursa tadından yenmezGüzel telefon hocam kendi fiyat cercvesinde iyi özllkleri yakında miui 12.5 gelecek baklım ufak yazılım sorunları çözülmüş daha iyi olacaktır
Teşekkür ederim sizlere de daha iyileri nasip olsunçok ıyı bır telfon hayırlı olsun
Hocam Gcam uygulamasını biliyorum fakat nereden indireceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?Hayırlı olsun güzel bir tercih olmuş. Kamera için GCam kullanın farkı göreceksiniz.
Herkes yazılım tarafında eksikleri olduğunu düşünüyor .Bence yok ve çok iyi bir telefon sizin düşüncelerinizi bekliyorum2 hafta önce aldığım Mi 10T hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Apk olarak indiriliyor. Her telefona farklı yazılımı var youtube da çok videosu var onlara bakabilirsin .Hocam Gcam uygulamasını biliyorum fakat nereden indireceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Hocam ben stabilite olarak bir eksi görmedim bence kastedilen durum alt marka olan Redmi modeller için geçerliHerkes yazılım tarafında eksikleri olduğunu düşünüyor .Bence yok ve çok iyi bir telefon sizin düşüncelerinizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apk olarak indiriliyor. Her telefona farklı yazılımı var youtube da çok videosu var onlara bakabilirsin .
ÖNyargıHocam ben stabilite olarak bir eksi görmedim bence kastedilen durum alt marka olan Redmi modeller için geçerli
YükledimBunu deneyebilir misiniz? [Düzenlendi]
Urnyx05: GCam_7.3.018_Urnyx05-v2.5.apk Buradaki en üst sürümü deneyebilirsiniz.
Hocam Redmi modeller ile Mi modeller arasında yazılım farkı varÖNyargı
Şimdilik memnunum fakat siz neden önermiyorsunuz? Yazılım kalitesi mi bahsedilen durum Mi modellerden ziyade Redmi modeller de olduğunu düşünüyorum çünkü 1 ay önce Redmi Note 9S alan arkadaşım nadiren uygulamalardan attığını söyledi (ilk günlerden) ben ise böyle bir durum ile karşılaşmadım açıkçasıBen olsam almazdım. Almak isteyene de önermem.
Almadan önce buraya sorsanız önermezdim.
Beğendiğim bir cihaz değil açıkçası.
Biz sizin düşüncelerinizi soralım; Memnun musunuz?
Config dosyasını yüklerseniz biraz daha iyi sonuç verecektir https://www.celsoazevedo.com/files/android/p/f/2021/01/vk-10tprov2.xml bu dosyayı GCam/Configs7 klasörünün içine atın yoksa oluşturun attıktan sonra uygulamaya girip işaretlediğim bölgeye tıklayın config dosyasını seçin.Yükledim
Hocam Gcam diye bir dosya yok ne yapmalıyımConfig dosyasını yüklerseniz biraz daha iyi sonuç verecektir https://www.celsoazevedo.com/files/android/p/f/2021/01/vk-10tprov2.xml bu dosyayı GCam/Configs7 klasörünün içine atın yoksa oluşturun attıktan sonra uygulamaya girip işaretlediğim bölgeye tıklayın config dosyasını seçin.
Klasörler yoksa kendiniz oluşturmalısınız.Reklam diyenler oluyor ben daha uygulamalar da reklam görmedim ama arkadaşım da ne zaman bir uygulamaya girse yemek reklamı hatta pasha fencer reklamı bile çıkıyor
Hocam Gcam diye bir dosya yok ne yapmalıyım
GCam diye klasör oluşturdum GCam klasörünün içine Configs7 diye oluşturdum bu indirdiğim dosyayı içine yapıştırdımKlasörler yoksa kendiniz oluşturmalısınız.
Bu şekildeKlasörler yoksa kendiniz oluşturmalısınız.
Tamam uygulamaya da girip seçtiyseniz olmuştur.GCam diye klasör oluşturdum GCam klasörünün içine Configs7 diye oluşturdum bu indirdiğim dosyayı içine yapıştırdım
Bu şekilde
Restore ye bastımTamam uygulamaya da girip seçtiyseniz olmuştur.
Siz de fark edeceksinizdir. Gcam ışığın yeterli olduğu ortamlarda stock kamera ile yakın sonuçlar verir. Asıl fark gece çekimlerinde oluyor.Restore ye bastım
Bence gündüz çekimlerinde de fark var renk doygunluğu şuan çok iyi teşekürlerSiz de fark edeceksinizdir. Gcam ışığın yeterli olduğu ortamlarda stock kamera ile yakın sonuçlar verir. Asıl fark gece çekimlerinde oluyor.
Teşekkür ederimHayırlı olsun. Kamera için Gcam kullanabilirsiniz.
Bu fiyata ne önerirsiniz?Ben olsam almazdım. Almak isteyene de önermem.
Biraz fanboyluk olmuşBen olsam almazdım. Almak isteyene de önermem.