Xiaomi Havada Şarjı Tanıttı!!

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Xiaomi bugün, Mi Air Charge teknolojisini tanıttı.
1611920168066.png

Bu aletin 17 teknolojik patenti var.

Aletin Çalışma Prensibi
Alet üzerindeki antenler ile telefonun yerini tespit ediyor ve dalgalar ile enerji iletiyor.
Bu sayede telefon şarj oluyor.

(GIF resmi var ama boyutu yüksek olduğu için ekleyemedim.)

Bence teknoloji güzel ama ilk çıkan cihazı alınmaz. Çünkü şuan deneniyor ve şarj hızı 5W.

Son düzenleyen moderatör:

Salih Yedidal

Asistan
Reaksiyon puanı
145
Xiaomi bugün, Mi Air Charge teknolojisini tanıttı.
Ekli dosyayı görüntüle 136845

Bu aletin 17 teknolojik patenti var.

Aletin Çalışma Prensibi
Alet üzerindeki antenler ile telefonun yerini tespit ediyor ve dalgalar ile enerji iletiyor.
Bu sayede telefon şarj oluyor.

(GIF resmi var ama boyutu yüksek olduğu için ekleyemedim.)

Bence teknoloji güzel ama ilk çıkan cihazı alınmaz. Çünkü şuan deneniyor ve şarj hızı 5W.

2021 oldu,geç kalmıştık bence :((haberi tam ben yazıyodum sizden hızlısı mezarda xd)

dinaz0r

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ama ortama yaydığı enerji insan sağlığı konusunda ne gibi olumsuzluklar yaratacak onuda düsünmekte fayda var

Reaksiyon puanı
1,056
Çok güzel birşey yepyeni bir teklonoji ancak 5 watt güç gönderiliyor düşük ama olsun sonuçta geleceğe başlangıç alınırmı alınır gibi ama almassansa birşey olmaz gibi zenginsen al paran yoksa gereği olmaz

Reaksiyon puanı
6,371
Sadece havadan olması için 30 dakikada şarj olacak telefonu 2 saatte şarj etmek sadece gereksiz bence.

Tüm gece instagram'a bakıyorum o yüzden çok güzel diyen insanlar yüksek radyasyon ve düşük hızla pil sağlıklarını çok daha kısa sürede düşürecekler sonra gelip marka eleştirisi yapacaklar bu bilinçsiz kullanıcılıktır.

Ayrıca bu yüksek radyasyonu da getirdiği için sağlık problemi çok yüksek bir telefona göre, bunun daha önce örnekleri vardı ve gördük. Bunu engellemek isteseniz de çok çok büyük maliyete girmeniz gerek ki binlerce dolar bir ürünü kim alsın?

Kısaca bu bence çok gereksiz. Bunun için gereken donanımlar diğer teknolojik donanımlar için bir 20 yıl gelişmeli ki alınabilir, pratiklik sağlayan bir teknoloji olsun. Ve günümüzdeki hali de mantıken alınması çok mantıksız bir şey olacağı için gelişmesi de çok uzun sürecektir. Eğer hızlı gelişirse o zaman gereken o olacaktır ama günümüzde sadece kalkıp kablo takmamak için alınabilir olduğunu düşünmüyorum.

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
havada şarj iyiymiş kaç mark ?
biraz sıkar da
gereksiz olduğunu düşünüyorum

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,884
E ama daha önce yapılmıştı? Ne olduğunu hatırlamıyorum ama bulursam atarım.