Xiaomi Güncellemeyi Geri Alma??

xwernaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar xiaomide yanlışlıkla yapamamam gereken bir miui güncellemesi yaptım ve telefonla ilgili birkaç sorun ortaya cıktı. Android 11 güncellemesiydi bunu tekrar eskiye almam mümkün mü??

Olive34

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Telefonun bootloader kilidi açık değilse geriye dönemezsiniz. Bazı durumlarda telefonun bootloader kilidi açık olsa bile bir önceki sürümü yüklerken hata verir.

___Melissa

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Güncelleme öncesinde, yedek alınıp öyle yapılmalı. Yedeklerinizi alıp telefonu fiziksel tuşlarla sıfırlayın. Yedekleri yükleyin. Aynı durum devam ediyor mu geri dönüş yaparsanız yardımcı oluruz ?
(Sürüm düşürme ancak bootloader kilidi açılarak yapılır ancak önermem, sıkıntı çıkma ihtimali var, teknik bilgi yeterli değilse uğraşmadan dediğimi yapın derim)

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Merhabalar xiaomide yanlışlıkla yapamamam gereken bir miui güncellemesi yaptım ve telefonla ilgili birkaç sorun ortaya cıktı. Android 11 güncellemesiydi bunu tekrar eskiye almam mümkün mü??
Dostum hangi telefon hangi güncelleme. Aynı güncelleme bana da geldi bekleme aşamasındayım yaşanan sorunlar nelerdir