Soru Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz ?

MelihST324

Doçent
Reaksiyon puanı
131
Arkadaşlar ben bu telefona bayıldım birde İphone laf atmış gibi olmamışmı sizce ?

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Açıkçası OnePlus'ın kopyası olan bir telefon olarak görüyorum. Ayrıca iPhone 13 ile gelen özelliklerin isimlerinin upuzun şekliyle bu telefonlara gelmesi de bence komik.

Aakons

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
108
Bu tel yerine iphone veya oppo gibi tel alırım daha iyi

Reaksiyon puanı
114
İsim konusunda biraz daha yaratıcı olmaları konusuna kesinlikle katılıyorum ama her yıl lansmanların inatla sadece "Çince" olmasını doğru bulmuyorum. Bir de Türkiye fiyatlarıyla ne kadar çok tercih edilebilirler ki? O bütçeye sahip olan kişi gene Apple'dan vazgeçmeyecektir.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
İsim konusunda biraz daha yaratıcı olmaları konusuna kesinlikle katılıyorum ama her yıl lansmanların inatla sadece "Çince" olmasını doğru bulmuyorum. Bir de Türkiye fiyatlarıyla ne kadar çok tercih edilebilirler ki? O bütçeye sahip olan kişi gene Apple'dan vazgeçmeyecektir.
Bence de global olarak bir hedef varsa tanıtımların ingilizce olması lazım kesinlikle

KaanStinson

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Düşünmüyorum leş gibi telefon markası. Saçma sapan yazılım problemleri çıkarıyor kendileri

supraadam

Asistan
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar xiaomi çin malıdır malzeme kalitesi ucuz dur çoğu telefonun mesala örnek poco x3gt arkadaş aldı 2 ay önce sorun üstüne sorun . ekran parlaklığını azaltınca ekran pır pır oluyo sonra ısınma problemleri var stabile sorunları vs. var ve bu mi 12 cihazına vericeğim parayla iphone se iphone 11 12 mini gibi cihazlar alırım

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
arkadaşlar xiaomi çin malıdır malzeme kalitesi ucuz dur çoğu telefonun mesala örnek poco x3gt arkadaş aldı 2 ay önce sorun üstüne sorun . ekran parlaklığını azaltınca ekran pır pır oluyo sonra ısınma problemleri var stabile sorunları vs. var ve bu mi 12 cihazına vericeğim parayla iphone se iphone 11 12 mini gibi cihazlar alırım
Bence de çin malı ürünlere bu kadar fiyat istenmesi mantıksız, bu fiyatlara apple ürünleri alınır.

Aakons

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
108
Apple samsung oppo gibi firmalar iyi ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama eski modelleri iyi xiaomi mesela redmi 5 redmi 7 gibi