Soru Xiaomi 12 serisi fiyatını hakkediyor mu almayı düşünür müsünüz?

Xiaomi 12

• Evet hakkediyor almayı düşünüyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Fiyatını hakketmiyor almayı düşünmüyorum

Kullanılan: 3 75.0%
  • İstesemde alamam

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Evet sizce xiaomi 12 serisi fiyatını hakkediyor mu almayı düşünür müsünüz?

Reaksiyon puanı
994
7000 lira olsa yine almam xiaomi markalı cep telefonu kullanmam.
Ama akıllı bilekliği güzel olmuş yeni çıkan mi band 7 o güzel işte alınır.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Ben kameraya ve bilgisayara dosya aktarma yönüyle daha ilgiliyim. O yüzden bir telefona uçuk fiyat vermem.

Şu özellikleri karşılasın;
- 1080p60 FPS video,
- Kamerası sulu boya gibi çekmesin, yeter,
- Bilgisayarla veri aktarmada sorun olmasın.

Android ve iPhone bir çok eski cihaz bunu karşılıyor.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Kesinlikle hayır.Xiaomi 12 ile 12 Pro ya 20000-25000 gibi uçuk rakamlar istiyor.Aklı başında hiç bir insan bu parayı Xiaomiye vermez.
Resmen 13 pro ve s22 ultra parasına satıyor dalga geçiyorlar herhalde ?

15.999₺ 16.999₺ arası olmalıydı

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Resmen 13 pro ve s22 ultra parasına satıyor dalga geçiyorlar herhalde ?

15.999₺ 16.999₺ arası olmalıydı
Adamlarda utanma denen bir şey yok.Sene olmuş 2022 ön kamera hala 1080p video çekiyor.Arayüzde buglar var.Bir Güncelleme geliyor,gelen güncelleme cihazı daha beter yapıyor.Bu kadar rezilliğe 20000 TL para istiyorlar.Xiaomi bu kafayla ülkemizde fazla amiral gemisi cihaz satamaz.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Adamlarda utanma denen bir şey yok.Sene olmuş 2020 ön kamera hala 1080p video çekiyor.Arayüzde buglar.Bir Güncelleme geliyor,gelen güncelleme cihazı daha beter yapıyor.Bu kadar rezilliğe 20000 TL para istiyorlar.Xiaomi bu kafayla ülkemizde fazla amiral gemisi cihaz satamaz.
F4 gt getirdiler hala ois yok telefonda ve hiçbirinde su toz dayanıklılığı yok böyle bir rezillik olabilir mi?
12 pro normalde s22 plus dengi telefon sözde ama a73 le anca kapışır, zoom 20x su toz dayanıklılığı yok.

12 serisi amiral gemisi sayılmaz bence, amiral gemisinde su toz dayanıklılığı mutlak olmalı olmazsa olmazı.

12 ultra iyi olacak gibi ama pro 25k ise ultra 30k dan başlar kimsede o parayı vermez.

İlk başta 120watt şarj çok cazip geliyordu sonra şunu düşündüm bu süper birşey olsaydı en başta Samsung ve Apple yapardı doğru mu? Onlar böyle bir işe kalkışmamışsa çokta sağlıklı birşey değil 120watt şarj mevzusu.

Reaksiyon puanı
994
F4 gt getirdiler hala ois yok telefonda ve hiçbirinde su toz dayanıklılığı yok böyle bir rezillik olabilir mi?
12 pro normalde s22 plus dengi telefon sözde ama a73 le anca kapışır, zoom 20x su toz dayanıklılığı yok.

12 serisi amiral gemisi sayılmaz bence, amiral gemisinde su toz dayanıklılığı mutlak olmalı olmazsa olmazı.

12 ultra iyi olacak gibi ama pro 25k ise ultra 30k dan başlar kimsede o parayı vermez.

İlk başta 120watt şarj çok cazip geliyordu sonra şunu düşündüm bu süper birşey olsaydı en başta Samsung ve Apple yapardı doğru mu? Onlar böyle bir işe kalkışmamışsa çokta sağlıklı birşey değil 120watt şarj mevzusu.
Ne yaparsa yapsın boş çünkü yazılımı sıkıntılı.Önce yazılımı düzeltip güven hissini vermeli yoksa iphonedan da huaweiden de hepsinden de güzel kamerası olsa da 100 tane fazla özelliği de olsa boş.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Ne yaparsa yapsın boş çünkü yazılımı sıkıntılı.Önce yazılımı düzeltip güven hissini vermeli yoksa iphonedan da huaweiden de hepsinden de güzel kamerası olsa da 100 tane fazla özelliği de olsa boş.
Malzeme kaliteside öyle hangi xiaomi telefonu tutsam örnekle içi örümcek ağı kaplamış boş kuru ceviz gibi, Apple ve Samsung u eline al henüz ağaçtan toplanmış yaş sapasağlam ceviz gibi

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Kesinlikle hayır.Xiaomi 12 ile 12 Pro ya 20000-25000 gibi uçuk rakamlar istiyor.Aklı başında hiç bir insan bu parayı Xiaomiye vermez.
Vermezler ama iPhone 13'den iyimiş bu siteye göre;

Bi' ön kamerası 1080P video çekiyormuş bi'de hafızası 256 GB o kadar. Diğer türlü hiç bir özellikten geri kalmıyor ve geçiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye gülücük atıyonuz anlamadım vallahi. Siteye göre iyimiş işte.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
994

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Vermezler ama iPhone 13'den iyimiş bu siteye göre;

Bi' ön kamerası 1080P video çekiyormuş bi'de hafızası 256 GB o kadar. Diğer türlü hiç bir özellikten geri kalmıyor ve geçiyor.
B
Sana tavsiyem bir gün eline iPhone al kullan sonra yorum yap.Kağıt üzerindeki verilere bakıp Apple yaramaz demek ancak teknolojiden çok fazla anlamayan yada önyargılı insanların yapacağı yorumdur.Xiaomi hangi teknolojiyi koyarsa koysun o rezil yazılımı ve ısınan işlemcisi ile Apple ın tırnağı olamaz.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Xiaomi bu kafa ile anca general Mobile a rakip olur ??
Niye olsun ki? Antutu puanı bile yüksek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana tavsiyem bir gün eline iPhone al kullan sonra yorum yap.Kağıt üzerindeki verilere bakıp Apple yaramaz demek ancak teknolojiden çok fazla anlamayan yada önyargılı insanların yapacağı yorumdur.Xiaomi hangi teknolojiyi koyarsa koysun o rezil yazılımı ve ısınan işlemcisi ile Apple ın tırnağı olamaz.
Miui rezil bir yazılım değil ki ne. Gayet güzel bir UI. Red Mi kötü telefonlar kötü. Siz amiral gemileri bilmiyorsunuz o zaman.
Siteye göre iyimiş işte.

Apple'a iyi diyerek sen mi anlıyorsun teknolojiden?

Reaksiyon puanı
994
Niye olsun ki? Antutu puanı bile yüksek.
Antutu dediğin proğramı basit bir sıcaklık bile çok etkiliyor.Çok da belirleyici değil.
Arayüzün hata oranı önemli ne kadar kullanışlı olduğu önemli buna stabilite deniyor ve xiaomi bu konuda çok kötü.
Ben de babamın hayrına samsung kullanmıyorum yazılımı android 11le beraber güzel çalışıyor.Ayrıca samsung güncelleme sözü veriyor modellerine apple a en yakın o android tarafında tabi ülkemizde satılan markalar arasında.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Antutu dediğin proğramı basit bir sıcaklık bile çok etkiliyor.Çok da belirleyici değil.
Arayüzün hata oranı önemli ne kadar kullanışlı olduğu önemli buna stabilite deniyor ve xiaomi bu konuda çok kötü.
Ben de babamın hayrına samsung kullanmıyorum yazılımı android 11le beraber güzel çalışıyor.Ayrıca samsung güncelleme sözü veriyor modellerine apple a en yakın o android tarafında tabi ülkemizde satılan markalar arasında.
Sıcaklıkla 134.000 puan farkı da olmaz. Eğer oluyorsa uzun süreli bir sıcaklıktan ötürüdür bu.

Reaksiyon puanı
994
Sıcaklıkla 134.000 puan farkı da olmaz.
Şimdi sen test yapıyorsun o sırada sıkıntı çıkmadığı için puan yüksek çıkıyor.
Ancak arayüz sıkıntılı olduğu zaman hiç ummadığın bir zamanda telefon donabilir reset atıp kendini baştan başlatabilir uygulama çökebilir.Bunlar da zamanla insanı kanser eder.
Epeyde xiaomi telefon modellerinin özelliklerine bakıyorsun ya altında kullanıcı yorumları var onları da oku ne demek istediğimi anlarsın.
Kısacası sadece antutu bir göstege değil umarım anlatabilmişimdir bu sefer ?

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Şimdi sen test yapıyorsun o sırada sıkıntı çıkmadığı için puan yüksek çıkıyor.
Ancak arayüz sıkıntılı olduğu zaman hiç ummadığın bir zamanda telefon donabilir reset atıp kendini baştan başlatabilir uygulama çökebilir.Bunlar da zamanla insanı kanser eder.
Epeyde xiaomi telefon modellerinin özelliklerine bakıyorsun ya altında kullanıcı yorumları var onları da oku ne demek istediğimi anlarsın.
Kısacası sadece antutu bir göstege değil umarım anlatabilmişimdir bu sefer ?
Epeydir Red Mi'ye bakıyorsun ama... Miui her donanımda kötü çalışmaz ki.

Reaksiyon puanı
994
Epeydir Red Mi'ye bakıyorsun ama... Miui her donanımda kötü çalışmaz ki.
Ben araştırma yaptım yakın zamanda s20fe aldığım daha 1 ay oldu.
Xiaomi telefon güncel modellerinin altına forumda kullanıcı yorumlarına hep baktım okudum hepsi kanser olmuş durumda.
Bu arada ben neredeyse her modelinin yorumlarını okudum hepsinde de yazılımsal sıkıntı var çünkü miui arayüzü sıkıntılı.
Onu geçtim kız kardeşime almıştık o da kanser oldu şuan imkanı olsa şimdi apple alır.
Bir de ben yakın zamanda bilgisayarımı koymuştum siteye satılık xiaomi telefonla takas olur mu diyenler oldu bir şekilde bulaşan herkes bir şekilde kurtulma derdinde.
Son olarak telefon tavsiyesi videolarına bak artık kimse xiaomi önermiyor.
Eğer xiaomi eski günlerine dönmek istiyorsa bu işe yazılımdan başlamalı.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Ben araştırma yaptım yakın zamanda s20fe aldığım daha 1 ay oldu.
Xiaomi telefon güncel modellerinin altına forumda kullanıcı yorumlarına hep baktım okudum hepsi kanser olmuş durumda.
Bu arada ben neredeyse her modelinin yorumlarını okudum hepsinde de yazılımsal sıkıntı var çünkü miui arayüzü sıkıntılı.
Onu geçtim kız kardeşime almıştık o da kanser oldu şuan imkanı olsa şimdi apple alır.
Bir de ben yakın zamanda bilgisayarımı koymuştum siteye satılık xiaomi telefonla takas olur mu diyenler oldu bir şekilde bulaşan herkes bir şekilde kurtulma derdinde.
Son olarak telefon tavsiyesi videolarına bak artık kimse xiaomi önermiyor.
Eğer xiaomi eski günlerine dönmek istiyorsa bu işe yazılımdan başlamalı.
Bacıma hangi telefon modelini aldınız? Apple ara modellerine güzel işlemci koyuyor ve iyi performans veriyor ama yine de pahalı.

Reaksiyon puanı
994
Bacıma hangi telefon modelini aldınız? Apple ara modellerine güzel işlemci koyuyor ve iyi performans veriyor ama yine de pahalı.
Zamanında burda eskiler bilir mi 9t yeni çıktığı zaman çok popülerdi herkes tavsiye ederdi birçok da kullanıcısı vardı biz de o zaman gittik 128gb olanı aldık ona hem de sıfır Türkiye garantili iPhone 7 vardı onda 32gb 100 kat daha iyiydi diyor.