- Reaksiyon puanı
- 4,723
Evet sizce xiaomi 12 serisi fiyatını hakkediyor mu almayı düşünür müsünüz?
6 kullanıyorum ne farkı var ben pek fark göremedim7000 lira olsa yine almam xiaomi markalı cep telefonu kullanmam.
Ama akıllı bilekliği güzel olmuş yeni çıkan mi band 7 o güzel işte alınır.
Aod gelmiş 7 modeline nihayet benim için önemli bir özellik ?6 kullanıyorum ne farkı var ben pek fark göremedim
Kesinlikle hayır.Xiaomi 12 ile 12 Pro ya 20000-25000 gibi uçuk rakamlar istiyor.Aklı başında hiç bir insan bu parayı Xiaomiye vermez.Evet sizce xiaomi 12 serisi fiyatını hakkediyor mu almayı düşünür müsünüz?
Resmen 13 pro ve s22 ultra parasına satıyor dalga geçiyorlar herhalde ?Kesinlikle hayır.Xiaomi 12 ile 12 Pro ya 20000-25000 gibi uçuk rakamlar istiyor.Aklı başında hiç bir insan bu parayı Xiaomiye vermez.
Adamlarda utanma denen bir şey yok.Sene olmuş 2022 ön kamera hala 1080p video çekiyor.Arayüzde buglar var.Bir Güncelleme geliyor,gelen güncelleme cihazı daha beter yapıyor.Bu kadar rezilliğe 20000 TL para istiyorlar.Xiaomi bu kafayla ülkemizde fazla amiral gemisi cihaz satamaz.Resmen 13 pro ve s22 ultra parasına satıyor dalga geçiyorlar herhalde ?
15.999₺ 16.999₺ arası olmalıydı
F4 gt getirdiler hala ois yok telefonda ve hiçbirinde su toz dayanıklılığı yok böyle bir rezillik olabilir mi?Adamlarda utanma denen bir şey yok.Sene olmuş 2020 ön kamera hala 1080p video çekiyor.Arayüzde buglar.Bir Güncelleme geliyor,gelen güncelleme cihazı daha beter yapıyor.Bu kadar rezilliğe 20000 TL para istiyorlar.Xiaomi bu kafayla ülkemizde fazla amiral gemisi cihaz satamaz.
Ne yaparsa yapsın boş çünkü yazılımı sıkıntılı.Önce yazılımı düzeltip güven hissini vermeli yoksa iphonedan da huaweiden de hepsinden de güzel kamerası olsa da 100 tane fazla özelliği de olsa boş.F4 gt getirdiler hala ois yok telefonda ve hiçbirinde su toz dayanıklılığı yok böyle bir rezillik olabilir mi?
12 pro normalde s22 plus dengi telefon sözde ama a73 le anca kapışır, zoom 20x su toz dayanıklılığı yok.
12 serisi amiral gemisi sayılmaz bence, amiral gemisinde su toz dayanıklılığı mutlak olmalı olmazsa olmazı.
12 ultra iyi olacak gibi ama pro 25k ise ultra 30k dan başlar kimsede o parayı vermez.
İlk başta 120watt şarj çok cazip geliyordu sonra şunu düşündüm bu süper birşey olsaydı en başta Samsung ve Apple yapardı doğru mu? Onlar böyle bir işe kalkışmamışsa çokta sağlıklı birşey değil 120watt şarj mevzusu.
Malzeme kaliteside öyle hangi xiaomi telefonu tutsam örnekle içi örümcek ağı kaplamış boş kuru ceviz gibi, Apple ve Samsung u eline al henüz ağaçtan toplanmış yaş sapasağlam ceviz gibiNe yaparsa yapsın boş çünkü yazılımı sıkıntılı.Önce yazılımı düzeltip güven hissini vermeli yoksa iphonedan da huaweiden de hepsinden de güzel kamerası olsa da 100 tane fazla özelliği de olsa boş.
Vermezler ama iPhone 13'den iyimiş bu siteye göre;Kesinlikle hayır.Xiaomi 12 ile 12 Pro ya 20000-25000 gibi uçuk rakamlar istiyor.Aklı başında hiç bir insan bu parayı Xiaomiye vermez.
Xiaomi bu kafa ile anca general Mobile a rakip olur ??Vermezler ama iPhone 13'den iyimiş bu siteye göre;
Apple iPhone 13 Pro Max (1 TB) - Xiaomi 12 Pro Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPhone 13 Pro Max (1 TB) - Xiaomi 12 Pro özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bi' ön kamerası 1080P video çekiyormuş bi'de hafızası 256 GB o kadar. Diğer türlü hiç bir özellikten geri kalmıyor ve geçiyor.
Sana tavsiyem bir gün eline iPhone al kullan sonra yorum yap.Kağıt üzerindeki verilere bakıp Apple yaramaz demek ancak teknolojiden çok fazla anlamayan yada önyargılı insanların yapacağı yorumdur.Xiaomi hangi teknolojiyi koyarsa koysun o rezil yazılımı ve ısınan işlemcisi ile Apple ın tırnağı olamaz.Vermezler ama iPhone 13'den iyimiş bu siteye göre;
Apple iPhone 13 Pro Max (1 TB) - Xiaomi 12 Pro Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPhone 13 Pro Max (1 TB) - Xiaomi 12 Pro özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bi' ön kamerası 1080P video çekiyormuş bi'de hafızası 256 GB o kadar. Diğer türlü hiç bir özellikten geri kalmıyor ve geçiyor.
B
Niye olsun ki? Antutu puanı bile yüksek.Xiaomi bu kafa ile anca general Mobile a rakip olur ??
Miui rezil bir yazılım değil ki ne. Gayet güzel bir UI. Red Mi kötü telefonlar kötü. Siz amiral gemileri bilmiyorsunuz o zaman.Sana tavsiyem bir gün eline iPhone al kullan sonra yorum yap.Kağıt üzerindeki verilere bakıp Apple yaramaz demek ancak teknolojiden çok fazla anlamayan yada önyargılı insanların yapacağı yorumdur.Xiaomi hangi teknolojiyi koyarsa koysun o rezil yazılımı ve ısınan işlemcisi ile Apple ın tırnağı olamaz.
Antutu dediğin proğramı basit bir sıcaklık bile çok etkiliyor.Çok da belirleyici değil.Niye olsun ki? Antutu puanı bile yüksek.
Sıcaklıkla 134.000 puan farkı da olmaz. Eğer oluyorsa uzun süreli bir sıcaklıktan ötürüdür bu.Antutu dediğin proğramı basit bir sıcaklık bile çok etkiliyor.Çok da belirleyici değil.
Arayüzün hata oranı önemli ne kadar kullanışlı olduğu önemli buna stabilite deniyor ve xiaomi bu konuda çok kötü.
Ben de babamın hayrına samsung kullanmıyorum yazılımı android 11le beraber güzel çalışıyor.Ayrıca samsung güncelleme sözü veriyor modellerine apple a en yakın o android tarafında tabi ülkemizde satılan markalar arasında.
Şimdi sen test yapıyorsun o sırada sıkıntı çıkmadığı için puan yüksek çıkıyor.Sıcaklıkla 134.000 puan farkı da olmaz.
Epeydir Red Mi'ye bakıyorsun ama... Miui her donanımda kötü çalışmaz ki.Şimdi sen test yapıyorsun o sırada sıkıntı çıkmadığı için puan yüksek çıkıyor.
Ancak arayüz sıkıntılı olduğu zaman hiç ummadığın bir zamanda telefon donabilir reset atıp kendini baştan başlatabilir uygulama çökebilir.Bunlar da zamanla insanı kanser eder.
Epeyde xiaomi telefon modellerinin özelliklerine bakıyorsun ya altında kullanıcı yorumları var onları da oku ne demek istediğimi anlarsın.
Kısacası sadece antutu bir göstege değil umarım anlatabilmişimdir bu sefer ?
Ben araştırma yaptım yakın zamanda s20fe aldığım daha 1 ay oldu.Epeydir Red Mi'ye bakıyorsun ama... Miui her donanımda kötü çalışmaz ki.
Bacıma hangi telefon modelini aldınız? Apple ara modellerine güzel işlemci koyuyor ve iyi performans veriyor ama yine de pahalı.Ben araştırma yaptım yakın zamanda s20fe aldığım daha 1 ay oldu.
Xiaomi telefon güncel modellerinin altına forumda kullanıcı yorumlarına hep baktım okudum hepsi kanser olmuş durumda.
Bu arada ben neredeyse her modelinin yorumlarını okudum hepsinde de yazılımsal sıkıntı var çünkü miui arayüzü sıkıntılı.
Onu geçtim kız kardeşime almıştık o da kanser oldu şuan imkanı olsa şimdi apple alır.
Bir de ben yakın zamanda bilgisayarımı koymuştum siteye satılık xiaomi telefonla takas olur mu diyenler oldu bir şekilde bulaşan herkes bir şekilde kurtulma derdinde.
Son olarak telefon tavsiyesi videolarına bak artık kimse xiaomi önermiyor.
Eğer xiaomi eski günlerine dönmek istiyorsa bu işe yazılımdan başlamalı.
Zamanında burda eskiler bilir mi 9t yeni çıktığı zaman çok popülerdi herkes tavsiye ederdi birçok da kullanıcısı vardı biz de o zaman gittik 128gb olanı aldık ona hem de sıfır Türkiye garantili iPhone 7 vardı onda 32gb 100 kat daha iyiydi diyor.Bacıma hangi telefon modelini aldınız? Apple ara modellerine güzel işlemci koyuyor ve iyi performans veriyor ama yine de pahalı.