Xbox'ta Kaç Facebook Kullanıcısı Var?

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Microsoft'un popüler oyun konsolu Xbox360'a eklenen Facebook modülü sayesinde, sosyal ağdaki profilinizin bir kısmını yönetebiliyorsunuz.

Dünyanın en önde gelen sosyal ağlarından Facebook, geçtiğimiz günlerde Microsoft'un oyun konsolu Xbox360'ın portföyüne katılmıştı. Öyle ki, cihaza eklenen Facebook yazılımı sayesinde, sosyal ağın bazı özelliklerini konsolunuz üzerinden yönetebiliyorsunuz.

facebook_xbox_3601259135926.jpg

Yeni özellik atkif olduğu ilk hafta boyunca ne kadar kullanıcının Xbox360 üzerinden Facebook'a login olduğu verileri açıklandı. Microsoft tarafından paylaşılan rakamlara göre, ilk hafta 2 milyon kullanıcı yeni eklentiyi kullanarak konsolları vasıtasıyla sosyal ağa giriş yaptı.

Şüphesiz bu rakam, Facebook'un ne kadar popüler olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Bakalım benzeri bir eklentiyi PlayStation 3 için yayınlayan Sony'den gelecek veriler 2 milyon kullanıcı sayısını geçebilecek mi?

:: Konsolunuz üzerinden Facebook hesabınızı kontrol etmek ister misiniz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
yavf bu adamlarda ne yaptıklarını bilmiyolar benim istedigim ps ve xbox ın bana atari tanı verebilmesi madem internet te koydular içine ozaman millet niye ps ve xbox alsın ki gerci belli olmaz insan parası biraz fazla olan alabilir

maiwesiyah

Profesör
Reaksiyon puanı
11
tamamen baaaaakk benim xbox um ve xboxumda facebook eklentim varrrr demek için :D