ShiftDelete.Net
Teknolojiye dair her şey!
- Reaksiyon puanı
- 583

Haberin devamını okumak için görsele tıklayabilirsiniz.
AynenKuru buz koymuşlar fake haber.
Xbox satışları zaten hep düşük. Nintendo’dan bile az satıyor.Microsoft böyle bir hata yapmaz bence, yapmamalı da. Fake haberdir, algı operasyonuyla PS5'in satışlarını arttırmak ve XBOX satışlarını düşürmek istiyorlar
Ciddi misin? Xbox Series ile 1 dakikada tükendi.Xbox satışları zaten hep düşük. Nintendo’dan bile az satıyor.
Yanlış bilgilendirme.Her türlü ps5 üstün
Exculusive oyun kontrolcü 4k arayüzYanlış bilgilendirme.
napim .Exculusive oyun kontrolcü 4k arayüz
peki xbox series x in çevresi neden yanmamış ?Bazı Xbox Series X kullanıcıları cihazlarındaki sorunları sosyal medyada paylaşmaya başladı. Bir kullanıcı tarafından videosu paylaşılan Xbox Series X, donanımsal sorunlar ile gündeme geldi. Xbox Series S VS Xbox One S karşılaştırma! Xbox Series X, donanımsal sorunlar ile gündemde Oyun konsolları arasındaki rekabet giderek artıyor. PlayStation 5 ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek için bugün […]
Haberin devamını okumak için görsele tıklayabilirsiniz.
içindeki parçalardan duman çıkmaya başlamış dostum araba gibi düşün Motorun biryerinde ilk 30 dk duman çıkar dahada zorlamaya devam edersen yanmaya başlar ve sonra Etrafı yanmaya başlar.napim .
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki xbox series x in çevresi neden yanmamış ?
Fake büyük ihtimalleiçindeki parçalardan duman çıkmaya başlamış dostum araba gibi düşün Motorun biryerinde ilk 30 dk duman çıkar dahada zorlamaya devam edersen yanmaya başlar ve sonra Etrafı yanmaya başlar.
Ama haberin fake olma ihtimali yok değil. Bu Xboxun yapımcısı Turbox değil. Microsoft
Microsoft böyle bir hata yapamaz ,büyük ihtimalle 1 kaç playstation fanı bunu yapanlar.içindeki parçalardan duman çıkmaya başlamış dostum araba gibi düşün Motorun biryerinde ilk 30 dk duman çıkar dahada zorlamaya devam edersen yanmaya başlar ve sonra Etrafı yanmaya başlar.
Ama haberin fake olma ihtimali yok değil. Bu Xboxun yapımcısı Turbox değil. Microsoft
Stok tükendi ya da tükenmedi demedim. Dünya çapında en çok satılan oyun konsolu sıralamasında Nintendo'nun gerisinde kaldı, dedim. Nintendo Xbox'un arkasından gelip onu geçti. toplam satışta çoook gerilerde. Satışları yerlerde.Ciddi misin? Xbox Series ile 1 dakikada tükendi.
Ama donanım olarak üstün.Gamepass.Exculusive oyun kontrolcü 4k arayüz
İşte daha da düşürmeye çalışıyorlar, bence satışları düşük değilXbox satışları zaten hep düşük. Nintendo’dan bile az satıyor.
Sizce bence yok bu konuda rakamlar yalan söylemez.İşte daha da düşürmeye çalışıyorlar, bence satışları düşük değil
elektronik sigara çekti ve üfledi adam...Kuru buz.
Olabilir. Sonuçta sahte.elektronik sigara çekti ve üfledi adam...
sesi geliyor dikkat et.Olabilir. Sonuçta sahte.