atkaksoy501
Profesör
Arkadaşlar bu iki konsol arasında kararsız kaldım. özellikler açısından xbox one x beni çok cezbetti açıkçası ama oyun çeşitliliği bakımından da ps4 bir adım daha önde. sizce hangisi?
ucuzluk dediğin 50 tl gibi bir fark var aralarında zatenxbox amerika'da yaşayan biri için daha iyi bence. Ben ps4 öneririm. Hem oyun sayısı daha fazla hem de ex oyunlar daha fazla. xbox da halo vs. varken ps4 de,
gow4, horizon zero dawn, infamous second son, drive club, last of us, ve adını sayamadığım bir çok oyun mevcut. ama ucuzluk senin için önemliyse xbox al.
ama yorumun için teşekkürlerxbox amerika'da yaşayan biri için daha iyi bence. Ben ps4 öneririm. Hem oyun sayısı daha fazla hem de ex oyunlar daha fazla. xbox da halo vs. varken ps4 de,
gow4, horizon zero dawn, infamous second son, drive club, last of us, ve adını sayamadığım bir çok oyun mevcut. ama ucuzluk senin için önemliyse xbox al.
katılıyorum teşekkürlerX den yana kullandım şimdi gelirler exc oyun derler duyanda 100 lerce exc oyun var sanır exc oyunlar dışında genel olarak bütün oyunlar her platforma çıkıyor zaten
teşekkürler yorumun için2 side iyi
olabilir son günlerde aklıma takıldı önceki fiyatları pek bilmiyorumx bir iki hafta önce 1800e satılıyordu ps 4 pro 2200
ucuzluk dediğin 50 tl gibi bir fark var aralarında zaten
siteden siteye değişen bir durum. oyun fiyatlarına takılmayalım aşağı yukarı aynılar zaten. güzel oyunlar 100-200tlden aşağı değil maalesef.Sony Playstation 4 Pro 1 Tb ( Ps4 Pro )-Türkçe Menü Fiyatı
XBOX ONE X 1TB KONSOL | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
50 Tl ? ayrıca oyunları arasında da fark var.
Sony Ps4 1tb 1216 B Serisi 50 Oyun Yüklü - n11.com bu tür crackli alcan ya dasiteden siteye değişen bir durum. oyun fiyatlarına takılmayalım aşağı yukarı aynılar zaten. güzel oyunlar 100-200tlden aşağı değil maalesef.
şahsen o kadar parayı vermişken fabrika çıkışlı almayı tercih ediyorum maalesef.Sony Ps4 1tb 1216 B Serisi 50 Oyun Yüklü - n11.com bu tür crackli alcan ya da
pc alacaksın.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Tabi paraya kıyacaksan o başka
yalnız şöyle ufak bir sıkıntı var X modeli gercek 4 k yı verirken ps4 pro upscale edilmiş 4 k veriyor güç ve performans olarak x inbaya gerisinde olmasına rağmen 2200 tl lik bir fiyatı var X e baktığımızda 1900 bir 300 tl zarar size gerek game pass gerekse ea access ler gelen uygun fiyatlı oyunlarda cabası tabi bu arada 1900 tl dedik linkinide verelimPS4 Pro. God of War bile şu an alınma sebebi cihaz. Özellikle hali hazırda orta halli bir PC niz var ise One X gereksiz bir cihaz.
ayrıca xbox oyunları daha ucuz.yalnız şöyle ufak bir sıkıntı var X modeli gercek 4 k yı verirken ps4 pro upscale edilmiş 4 k veriyor güç ve performans olarak x inbaya gerisinde olmasına rağmen 2200 tl lik bir fiyatı var X e baktığımızda 1900 bir 300 tl zarar size gerek game pass gerekse ea access ler gelen uygun fiyatlı oyunlarda cabası tabi bu arada 1900 tl dedik linkinide verelim
XBOX ONE X KONSOL 1 TB
Ps 4 pro nun en güçlü yanı exc Oyunlar zayen bu yüzden haylen deli gibi satıyor. Xbox x daha güçlü konsol eyer sony exc senin ilgini çekiyorsa düşünme ps4 pro al ama yok ben fifadır pesdir her iki platforma cikacak oyunları oynıcam dersen bide forza 4 var xbox tek en iyi exc oyunu xbox x al derimArkadaşlar bu iki konsol arasında kararsız kaldım. özellikler açısından xbox one x beni çok cezbetti açıkçası ama oyun çeşitliliği bakımından da ps4 bir adım daha önde. sizce hangisi?