Soru Xbox Neden PlayStation kadar başarılı olamıyor.

uags1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Selam arkadaşlar, PlayStation 5 Slim satışlarını inceledim, Xbox Series X ve S satışlarını da inceledim, PlayStation 3 kat daha fazla satmış durumda, merak ediyorum arkanda Microsoft gibi bir dünya devi var, Microsoft'un belkide 3 tane Sony gibi şirket Bütçesi vardır, rakibin senden daha güçsüz ama kendi gücünü kullanıp öne geçemiyorsun sizce neden?

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,247
Eskiden exclusive oyunlar için insanlar Playstation'u tercih ederdi (onlardan biri de benim) ama şu anda neden tercih ediliyor bilmiyorum. Ki oynayanlardan duyduğuma göre Xbox'ın kontrolleri çok daha rahatmış.

uags1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Eskiden exclusive oyunlar için insanlar Playstation'u tercih ederdi (onlardan biri de benim) ama şu anda neden tercih ediliyor bilmiyorum. Ki oynayanlardan duyduğuma göre Xbox'ın kontrolleri çok daha rahatmış.
Evet hocam öyle, ikisini de denedim, Xbox controller çok daha rahat, birde Series S alanlara 3 ay Gamepass ultimate hediyesi verilmesi falan iyi olay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam burda marka bilinirliği'de etken olabilir, mesela Annem'e Babam'a Xbox diyorum o ne? diyorlar ama PlayStation'ı biliyorlar.