XBox Hakkında

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.. Kardeşim Amerikada okuyor, Önümüzdeki ay Türkiye'ye tatile gelecek, sanırım orada Şükran günüyle alakalı indirim falan bişeyler olacakmış.. Kardeşimde Birşeyler almak niyetinde ve hediye olarak XBox alayım dedi, ama Türkiye'de XBox oynamak mümkünmü, yani Piyasada oyunlarını bulabilirmiyiz, internet üzerinden bağlanınca bir aksilik çıkarmı?
Bilgisi olan Arkadaşlar Beni bilgilendirip yönlendirebilirmi acaba.. Şimdiden ilgilenen herkese Teşekkür ederm...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
problem olmaz alırsa iyi olur oyunlarınıda bulabilirsiniz internet üzerinden xbox liveden üyelik alıp rahatça orjinal oyunlarla oynayabilirsiniz soracağınız sorular varsa ben ve xbox ile ilgilenen diğer arkadaşlar var yardım edebiliriz :)

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tabi ki oynamak mümkün. Piyasada oyunları bulunuyor ama bana pahalı geliyor. Bir orjinal oyun 100 küsür liralara satılıyor genelde. Bu yüzden FW attırıp, oyunları internetten indirip çift katmanlı DVD'ye yazdırıp oynayabiliyorsunuz. Eğer FW yaptırırsanız alet XBOX Live'e girince banlanma ihtimali mevcut. Yok orjinale param yeter FW attırmam derseniz o zaman sorunsuzca oynayabiliyorsunuz.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bu arada madem kardeşiniz amerikada okuyor birazda oyun alırsa ordan iyi olur sizin için :) çünkü korsan oyunda fw attırınca fw geri kaldırılmıyor :D

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
şLCD varsa problem olmaz ama tüplü tv de oyniyacaksanız problem olabilir. TRdeki tüplütv ler genelde PAL olur. sizin amerikadan getireceğiniz xbox abd standartı NTSC olcak. LCD varsa problem yok, tüplütv de görüntü kötü oluyor :)
he ayrıca oyunlarıda NTSC veya region free almaya dikkat etmeniz gerekmekte. Tr deki genel coğunluk PAL oyunlardır. ama NTSC bulamazsın demeke yanlış olur bulursun ama PAL kadar yaygın değildir..

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
şLCD varsa problem olmaz ama tüplü tv de oyniyacaksanız problem olabilir. TRdeki tüplütv ler genelde PAL olur. sizin amerikadan getireceğiniz xbox abd standartı NTSC olcak. LCD varsa problem yok, tüplütv de görüntü kötü oluyor :)
he ayrıca oyunlarıda NTSC veya region free almaya dikkat etmeniz gerekmekte. Tr deki genel coğunluk PAL oyunlardır. ama NTSC bulamazsın demeke yanlış olur bulursun ama PAL kadar yaygın değildir..

bende ntsc-u var t tüplü tvde black ops oynuyorum rgb kablo ile gayette güzel görüntü kötü değil :)

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
bu arada madem kardeşiniz amerikada okuyor birazda oyun alırsa ordan iyi olur sizin için :) çünkü korsan oyunda fw attırınca fw geri kaldırılmıyor :D

Evet Xbox'ı alınca oyunlarınıda getirmesini isticem :) Zaten Yüzde Doksan ihtimal hep orjinal oyun alırım :)

Yok tüplü televizyonumu yatak odama kurdum.. Xbox'ı Eğer alırsa Sinema odam var, oraya kuracam, 116cmsamsung 8000 serisi bir led tv'im ve projeksiyon cihazım var onlara bağlarım, sanırım sorun olmaz.. :)

problem olmaz alırsa iyi olur oyunlarınıda bulabilirsiniz internet üzerinden xbox liveden üyelik alıp rahatça orjinal oyunlarla oynayabilirsiniz soracağınız sorular varsa ben ve xbox ile ilgilenen diğer arkadaşlar var yardım edebiliriz :)

Teşekkür ederim şuan XBox hakkında pek bilgim olmadığı için birşey soramıcam ama elime geçince eminim sizlere soracak ve öğreneceğim pekçok şeyim olacaktır :)

Beni Bilgilendirdiğiniz için hepinize Çok Teşekkür ederim Arkadaşlar.. :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
rica ederim yardımımız dokunduysa ne mutlu :D