Soru Xbox Forza Horizon 5 indirilirken 0x70080005 hatası

eraydrpnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Xbox Gamepass aracılı ile aldığım oyunların hepsi indiriliyor ancak Forza Horizon 5'i indirmeye çalıştığımda ise 0x70080005 hatası veriyor. Hatayı araştırdım ancak bir türlü bulamadım çözebilen var ise yardımcı olabilir mi ?

1638739533839.png

Çözüm
"0x70080005" Sorunun çözümünü buldum.

İlk olarak daha önceden oyun indirdiyseniz indirdiğiniz diskte WindowsApps klasörü bulunmaktadır. Bu klasörü siliniz.

Eğer Silinmiyor ise Şu adımları takip ediniz.

1-
İlk başta WindowsApps klasörünü bulunuz. Kolay bulma Yöntemleri : Windows + R basınız ve WindowsApps yazınız ENTER basınız.

2- Windows 10 için sağ tıklayın ve özellikler , Windows 11 için sağ tıklayın. Diğer seçenekleri göster basınız. Ardından özelliklere giriniz.

3- Özellikler sekmesinden güvenlik sekmesine tıklayınız ve Gelişmiş tuşuna basınız.

4- "Sahibi :" yazan yere değiştir'e basınız. Ardından tekrar Gelişmiş tuşuna basınız.

5- "Şimdi bul" tuşuna basın ve Users'i bulunuz...

eraydrpnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
"0x70080005" Sorunun çözümünü buldum.

İlk olarak daha önceden oyun indirdiyseniz indirdiğiniz diskte WindowsApps klasörü bulunmaktadır. Bu klasörü siliniz.

Eğer Silinmiyor ise Şu adımları takip ediniz.

1-
İlk başta WindowsApps klasörünü bulunuz. Kolay bulma Yöntemleri : Windows + R basınız ve WindowsApps yazınız ENTER basınız.

2- Windows 10 için sağ tıklayın ve özellikler , Windows 11 için sağ tıklayın. Diğer seçenekleri göster basınız. Ardından özelliklere giriniz.

3- Özellikler sekmesinden güvenlik sekmesine tıklayınız ve Gelişmiş tuşuna basınız.

4- "Sahibi :" yazan yere değiştir'e basınız. Ardından tekrar Gelişmiş tuşuna basınız.

5- "Şimdi bul" tuşuna basın ve Users'i bulunuz. Çift tıklayınız.

6- "Tamam" tuşuna basın. Ardından Nesnelerin ve alt kapsayıcıların sahipliğini değiştir'i tikleyiniz.

Görüntü

7- "Tamam" tuşuna basınız.

Böylece işlem tamamlanmış olucaktır. Tekrar silmeyi deneyiniz.

Çözüm