Xbox Aldım Hemen Jtag yaptırayım mı?

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Slm. bugün itibari ile elime xbox geçiyor kampanyadan kinect, oyun ve 1 ay live gold üyelik ile aldım. 2 - 3 adet yanına piyasadan oyun alsam 1 aylık süre bittikten sonra jtag yaptırsam ileride sorun olurmu oyun açılmaması, kinect in çalışmaması gibi. ya da sizin fikileriniz nelerdir ne yapmalıyım

teşekkürler

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Aldığım günden beri jtaglı benim xbox zerre kadar sorun olmuyor. Online oynamayacaksanız direk jtag yaptırın, yok online oynarım diyorsanız hiç bulaşmayın :)

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
ilgine teşekkürler. peki şunu sorayım.
jtag yapılınca bu cihaz internete bağlandığı an mı banlanıyor yoksa live girip orada işlemler yaptığım zaman mı.
yani jtag varken internete girince ban yermiyim yoksa online oyun oynamaya çalıştığım zaman mı ban yiyorum.

2 nci bir soru ise cihazı internete bağlayıp gerekli güncelleme vs. yaptıktan sonra jtag yaptırsam yinede sorun olurmu ?

cevaplar için teşekkürler

Makarow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilgine teşekkürler. peki şunu sorayım.
jtag yapılınca bu cihaz internete bağlandığı an mı banlanıyor yoksa live girip orada işlemler yaptığım zaman mı.
yani jtag varken internete girince ban yermiyim yoksa online oyun oynamaya çalıştığım zaman mı ban yiyorum.

2 nci bir soru ise cihazı internete bağlayıp gerekli güncelleme vs. yaptıktan sonra jtag yaptırsam yinede sorun olurmu ?

cevaplar için teşekkürler

Jtag da internete girdiğin anda biter.

farketmez istediğin güncellemeyi yap nasıl olsa jtagden sonra hiçbirisi işe yaramıcak ve sorun olmcak

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Banlamayan Jtagler Var Piyasada Onlardan Yaptır .
Benim Xbox'da Bansız Fw Var 10 Numara Fw Yaptırmanı Öneririm Ben ...
Birde Bazı Yerdlerde Duydum jtag veya fw yaptırdıktan sonra 1 hafta bekle öyle aç interneti risk az oluyormuş . ne kadar doğru bilmiyorum ama :p

ule

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saniye düşünme direk jtag yaptır , internetten araştır bak neresi ii ise oraya yaptır ben xboxistanbul a yaptırdım b.köyde 1 saatte yaptı verdi herif çokda memnunum 1 sene oldu nerdeyse canavar gibi