Xbox 360 System Update Stopped Hatası

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ,

Watch dogs aldım kuruyum dedim güncelleme istiyormuş evet dedim sonra bu hatayı verdi : xbox 360 System Update Stopped Hatası

Ne yapmam gerekkiyor ? Fw li xbox

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Normal güncelleme yapsam olmazmı ? 20 tl ye oyun aldık bir de 30 tl fw verince 50 tl bi oyuna vermiş gibi :/ Ne anladım ben bu fw den şimdi :(

Dashboard güncellemesi yapın. Olmazsa Xkeyi yaptırdığınız yere götürüp FW güncellettirin.

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer FW silinmediyse güncelleme ile düzelir.

Eminmisiniz hocam şimdi her şey normal bir live bağlanmıyor . Bayadır böyle eskiden bağlanıyordu güncelleme gelmiş bende yapmaya korktum yapmadım . Yapayımmi şimdi güncellemeyi ? Hiç bir sorun olmaz değil mi?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Eminmisiniz hocam şimdi her şey normal bir live bağlanmıyor . Eskiden beri böyle eskiden bağlanıyordu güncelleme gelmiş bende yapmaya korktum yapmadım . Yapayımmi güncellemeyi ? Hiç bir sorun olmaz değil mi?

Live güncellemesi değil, Dashboard güncellemesi yapmanız lazım, Eğer FW silinmişse hem dashboard hemde FW güncellemesi şart.

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Live güncellemesi değil, Dashboard güncellemesi yapmanız lazım, Eğer FW silinmişse hem dashboard hemde FW güncellemesi şart.

Fw yerinde bir şeyi yok onun watch dogs felan açılıyor artık sistem işleyişinde de bir şey yok . Uzun bir süre önce live bağlanırken bağlanmanız için güncelleme yapmanız lazım yoksa bağlanamassınız diyor bende araştırtım bazı kişiler fw gider bazı kişiler gitmez diyordu bende yapmadım . Fakat siz bu konu hakkında bilgi sahibi gibisiniz bende bir size danışayım dedim . Şimdi guncelleme yaparsam fw felan gidermi bilginiz var mı ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Fw yerinde bir şeyi yok onun watch dogs felan açılıyor artık sistem işleyişinde de bir şey yok . Uzun bir süre önce live bağlanırken bağlanmanız için güncelleme yapmanız lazım yoksa bağlanamassınız diyor bende araştırtım bazı kişiler fw gider bazı kişiler gitmez diyordu bende yapmadım . Fakat siz bu konu hakkında bilgi sahibi gibisiniz bende bir size danışayım dedim . Şimdi guncelleme yaparsam fw felan gidermi bilginiz var mı ?

Live girip güncelleme yaparsanız ban yersiniz. Oyunun güncellemesini istiyorsa buradan yükleyin.

http://www.xbuc.net/