Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında şöyle kendini bir iki hafta zorlarsan FPS'leri rahatlıkla gamepad'de oynayabilirsin. Multiplayer'de de ilk biraz ezilirsin sonra klavye-fare ikilisinden daha çok seveceğine emin olabilirsin.
Vidyodaki şarkı harikaymış ama bulamadım hangi şarkı olduğunu Ayrıca şu aralar inanılmaz derecede kararsızım. Pek oyun oynayan biri de değilim artık. 1 saat sonra sıkılıveriyorum. Bunun yanısıra kendimi bildim bileli FPS oyunları severim. Babam da öyle. İkimiz de MOH, BF ve COD serilerini bitirdik. Babam hızını alamayıp ikişer defa bitirdi Kararsızlığım ise şu; şuan kullandığım masaüstü bilgisayarımın özellikleri Phenom II X4, AMD Radeon HD5830 256Bit 1 GB, 4GB DDRII. Sırf bu üç oyun için bilgisayar yenileyesim yok boşa para harcamak gibi geliyor fakat bunun yanında aşırı derecedeki elektronik tutkum ve de egom 2500TL'ye son sistem bir masaüstü diz diyor. Çünkü 10 yaşından beri uğraşıyorsun en iyisi senin elinde olmalı diyor egom. Mantığım ise saçma sapan hareket etme işine yarayacak olanı yap fazla para harcama diyor. Ama dizmezsem de horoz ölür gözü çöplükte kalır misali gözüm de kalacak Şimdi mantıklı olan mı mutlu olacağım olan mı diye seçeneği önüme açtığımda mutlu olacağım olan bilgisayar dizmek olacak. Ama artık oyunları konsolda yani ait olduğu yerde oynamak istiyorum. Fakat ben illa ki bu 3 oyunun her yeni çıkan versiyonunu oynayacağım ve BF3 Back to the Karkand online için orjinal oyun almayı planlıyoruz 3 kafadar online takılmak için. Bu aralar play4free üzerinden BF takılıyoruz skype'ı açıp. Uzun lafın kısası bu. Sen ne önerirsin bana?