XBox 360 BF Hardline Beta Yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GoByMe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
merhaba arkadaşlar
xbox 360 cihazima BattleField Hardline Beta yi indirdim 3.7gb gibi indi. Oyunu açtım sadece Multiplayer var zaten de tikladigim zaman "Your Gamer Profile does not have the correct pemissions to acces Xbox LIVE functionality" diye hata alıyorum ne yapmam lazim?

KimeNebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Normalde bu cikan yazi gold uye olmayip multiye girmek istediginde cikar.online oyun oynayamazsin gold yoksa.

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Öyle mi ne kadar saçma sapan şeyler ya bu peki ben gta v almayı planlıyorum cdli onun gta online kısmını da mi oynayamam gold olmadan?

KimeNebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Online oyunlarda gold lazim yoksa giremezsin.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu gold ne oluyo arkadaşlar mesela xbox aldık parayla oyunda aldık bide gold mu alacaz?

KimeNebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gold uyelik olmazsa cevrimici online oyun(multiplayer),arkadaslarinla sesli chat,youtube,oyun demolari,twitter ve buna benzer internet gerektiren islemleri yapamazsin.sadece free uyelikle oyunlari single player oynarsin.oyunu bitirirsin kenara birakirsin:)gold uyelik 1,3,ve12 ay olmak uzere satilmakta.bilinen alisveris sitelerinde ucuza bulunur. Ayrica heray 2 tane oyunda bedava gold uyelerine.

KimeNebe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet icerigini tam bilmiyorum ps in ama psn plus almak zorundasin ondada multiplayer online oynamak icin