- Reaksiyon puanı
- 12,109
Şimdi oynaki bitiresin gamepass daki oyunları.
Bathesda oyunları ağırlıklı gelmiş.Oyunlar dandik gibi.
Yani ben pek beğenmedim gamepass alayım da oynayayım diyeceğim oyunlar değil şu en baştaki yakuza oyunu traktörlerle dövüştüren oyundu galiba ? ? among us için alınabilir bence ama among usu sınırsız alırım daha iyi
Şimdi Yakuza'nın yeni oyunu sıra tabanlı olduğu için öyle. Normal oyunları GTA gibi.Yani ben pek beğenmedim gamepass alayım da oynayayım diyeceğim oyunlar değil şu en baştaki yakuza oyunu traktörlerle dövüştüren oyundu galiba ? ? among us için alınabilir bence ama among usu sınırsız alırım daha iyi
Hocam gördüm ama benim pek hoşuma gitmedi hadi 1 kere traktörle iş araçlarıyla dövüştürürsünde bunu 1 kere yapmıyorŞimdi Yakuza'nın yeni oyunu sıra tabanlı olduğu için öyle. Normal oyunları GTA gibi.
Ben sıra tabanlı pek sevmem ama böyle konseptler olması çok normal. Bir kaç tane indirdim, PSP üzerinden deneyeceğim sıra tabanlı.Hocam gördüm ama benim pek hoşuma gitmedi hadi 1 kere traktörle iş araçlarıyla dövüştürürsünde bunu 1 kere yapmıyor
Hocam bazı görevleri bana çok saçma geldiBen sıra tabanlı pek sevmem ama böyle konseptler olması çok normal. Bir kaç tane indirdim, PSP üzerinden deneyeceğim sıra tabanlı.
Nasıl bir görev mesela?Hocam bazı görevleri bana çok saçma geldi
İsterseniz bir youtube kanalından video atabilirim ama 28.madde biraz şey ediyor beni yerli teknoloji sitelerinden link atmak yasak diye bu adam teknoloji sitesi yokNasıl bir görev mesela?
İzledim bu videoyu. Görüşlerinde gayet haklı. Dost Kayağolu'da onaylıyor.İsterseniz bir youtube kanalından video atabilirim ama 28.madde biraz şey ediyor beni yerli teknoloji sitelerinden link atmak yasak diye bu adam teknoloji sitesi yok
Forza Horizon 5 efsane olmuş. Araba sesleri olarak gameplay videosunda izlediğime göre evo nun sesi düzeltilmiş ve evo 10 a bodykit seçeneği gelmiş sonunda. Cabrio arabaların üstünü açıp kapatabiliyormuşsuz ve haritası çok canlı duruyor Forza Horizon 3 ve Forza Horizon 2 yi andırıyor çok hoşuma gitti.
Yani hocam bu oyun sevme işi kişiden kişiye göre değişir size göre iyidir başkalarına veya bana göre kötüdür gamepasse rdr ve assasins creed serisinden oyunlar gelirse neden alınmasınGamePass'e gelecek oyunlar sadece bunlar değil yalnız. Liste eksik. Toplamda 30 oyun tanıtıldı E3'de. 27'si GamePass'e gelecek. Baya iyi oyunlar vardı. Merakla beklediğim bağımsız tarzı oyunlar da mevcut. Bu oyunları çoğu kişi oyun görmüyor ama 5-10 saat arası çok iyi deneyim yaşatıyorlar. Twelve Minutes ve Replaced baya ilgimi çekti benim. İleride gelecekler için The Outer Worlds 2 falan da var. Ben sunumdan baya memnun kaldım. Microsoft cephesi harbi iyi çalışıyor son yıllarda.
Olay sevme veya sevmeme değil ki Türkiye'deki çoğu kişinin oyun algısı grafik üzerine. Bir oyunun grafikleri iyiyse iyi değilse kötü. Bak sen bile AC ve RDR diyorsun. Güzel oyunlar sadece bunlar değil yani. Çok güzel Indie yapımlar var çok farklı atmosfere ve oynanışa sahip.Yani hocam bu oyun sevme işi kişiden kişiye göre değişir size göre iyidir başkalarına veya bana göre kötüdür gamepasse rdr ve assasins creed serisinden oyunlar gelirse neden alınmasın
Hocam ben grafik olarak söylememiştim ben lego süper kahraman oyunlarını da seviyorum grafik pek yok onlarda arkadaşlarla oynamak için güzel bir oyun sonra adını hatırlamadığım bir oyun var böyle süzülebildiğimiz bazı karakterlerin olduğu 4 kişilik oynanabilen galiba ubisoftun oyunuydu onun da grafikleri iyi değildi ama oynanışı güzeldi yani onlar bir örnekti bende biliyorum grafiği iyi olmasa da çok güzel oyunlar olduğunuOlay sevme veya sevmeme değil ki Türkiye'deki çoğu kişinin oyun algısı grafik üzerine. Bir oyunun grafikleri iyiyse iyi değilse kötü. Bak sen bile AC ve RDR diyorsun. Güzel oyunlar sadece bunlar değil yani. Çok güzel Indie yapımlar var çok farklı atmosfere ve oynanışa sahip.
yine amogus, yine hüsran
Hocam bende zaten her şey grafik demedim ki zaten halihazır da grafiği iyi olmayan ve oynanışı iyi olan oyunlar var çıkmaya da devam ediyor bizim çoğu oyuncu bu grafikleri çok önemsiyor mesela grafiği kötü diye oyunu oynamayın oyuncularda vardır Türkiyede yani şimdi grafiği kötü oynanışı iyi olan diyoruz ama sonra da yapımcılar tamamen piksel piksel olan adam gibi gözükmeyen oyun yaparlarsa da istediği kadar oynanış olsun ama tutmayabilir bu ikisini dengelemek önemli@niyazi5859 Evet tek grafik önemli değil. Mesela bir oyun sadece grafiği iyi olup oynanışı kısa ve berbat bir de aynı şeylerin tekrarıysa kötü olur. Grafik iyi diye o oyun en iyi oyun demek saçma. Tek grafik önemli değil. Minecraft veya Ravenfield gibi oyunların grafiği iyi değil ama bir sürü modları var. İstediğin modları indirip farklı şeyler yapabilirsin. Ama bazı oyunlarda grafikleri iyi ama mod falan yok. Bir de iki de bir yenisini çıkarıyorlar oyunların. Modlu olmamalarının nedeni de yeni çıkaracakları oyunun satması içindir sanırım. Çünkü modlarla farklı şeyler yapılabilir.
Herkes grafik grafik deyip duruyor. Benim için oynanışta önemli. Eğlenceli ve sıkmayan güzel bir oyun olmalı. Aynı şeyler olacaksa veya oyun sıkıcı olacaksa bana ne grafikten. Boş süs diye durur sadece.
Evet hocam ne oynanış kötü olmalı ne de grafikler kötü olmalı mesela ana mantığı animasyon gibi olan oyunun grafiğini gerçek hayat gibi yaparlarsa tutmaz oyunun grafiğini olduğu dünyanın olduğu hikayenin mantığına göre değerlendirmeliyiz@niyazi5859 Ben sana grafik önemli dedin demedim. Tabii ki ikisini de dengeli yapmalılar. Grafiği de iyi olmalı ama tek grafiğe önem verilmemeli. Oynanışta önemli. Hem grafiği iyi olsun hem de oynanışı.
Ama sadece grafiğe yoğunlaşıp oynanışı basitleştirirlerse kötü olur.
Aynen öyle. Örneğin grafiği kötü olup oynanışı güzel olması Grafiğin çok iyi olupta oynanışı kötü olmasından çok ama çok daha iyidir. Oynunlardan örnek verecek olursam aynı Need for speed underground 2 ve need for speed 2015 gibi. Nfs u2 grafik dışında hertürlü çok ama çok daha iyi oyun.@niyazi5859 Evet tek grafik önemli değil. Mesela bir oyun sadece grafiği iyi olup oynanışı kısa ve berbat bir de aynı şeylerin tekrarıysa kötü olur. Grafik iyi diye o oyun en iyi oyun demek saçma. Tek grafik önemli değil. Minecraft veya Ravenfield gibi oyunların grafiği iyi değil ama bir sürü modları var. İstediğin modları indirip farklı şeyler yapabilirsin. Ama bazı oyunlarda grafikleri iyi ama mod falan yok. Bir de iki de bir yenisini çıkarıyorlar oyunların. Modlu olmamalarının nedeni de yeni çıkaracakları oyunun satması içindir sanırım. Çünkü modlarla farklı şeyler yapılabilir.
Herkes grafik grafik deyip duruyor. Benim için oynanışta önemli. Eğlenceli ve sıkmayan güzel bir oyun olmalı. Aynı şeyler olacaksa veya oyun sıkıcı olacaksa bana ne grafikten. Boş süs diye durur sadece.