5 Nisan 2017 #1 oktayyalcin Öğrenci Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 7 Reaksiyon puanı 2 Puanları 3 Konum New York arkadaşalar eski FİLM ve DİZİ arşivlerimi kalite kaybı olmadan az yer kaplayan x265 formatına çevirmek istiyorum. proğram ve ayar önerisi olan varmı?
arkadaşalar eski FİLM ve DİZİ arşivlerimi kalite kaybı olmadan az yer kaplayan x265 formatına çevirmek istiyorum. proğram ve ayar önerisi olan varmı?
5 Nisan 2017 #2 barbo Öğrenci Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 86 Reaksiyon puanı 10 Puanları 8 Dıvıx converter kullan 4k ya kadar desteği var harika sıkıştırma yapıyor
5 Nisan 2017 #3 Kadima Rektör Katılım 17 Mart 2011 Mesajlar 11,944 Reaksiyon puanı 841 Puanları 293 Önceden bu tür işler Any Video Converter uygulamasını kullanırdım. İçlerinde en iyisi oydu bence. H265 ve 4K desteği de gelmiş ama kullanmadım hiç
Önceden bu tür işler Any Video Converter uygulamasını kullanırdım. İçlerinde en iyisi oydu bence. H265 ve 4K desteği de gelmiş ama kullanmadım hiç
7 Nisan 2017 Konuyu başlatan #4 oktayyalcin Öğrenci Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 7 Reaksiyon puanı 2 Puanları 3 Konum New York Xilisoft Video Converter Ultimate kullandım kullanımı çok güzel max mb ayarlayabiliyorsunuz ama görüntü donarak gidiyor sebebi nedir sizce?
Xilisoft Video Converter Ultimate kullandım kullanımı çok güzel max mb ayarlayabiliyorsunuz ama görüntü donarak gidiyor sebebi nedir sizce?