X-Men Başlangıç: Wolverine

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
83446.jpg

Filmde Hugh Jackman'a, Ryan Reynolds, Liev Schreiber, Taylor Kitsch, Dominic Monaghan, Lynn Collins ve Danny Huston eşlik ediyor.

Filmde, olaylar şöyle gelişiyor:

''James Logan (Wolverine) ve Victor Creed (Sabretooth), çocukken Logan'ın babalarını öldürmesi sonucu kaçarlar. William Stryker adında bir adam tarafından bulunan ve mutantlardan oluşan özel bir gruba katılmaları için eğitilen ikilinin yolları, Logan'ın örgütü bırakıp Kanada'ya gitmesiyle ayrılır.
Yıllar sonra Stryker çıkageldiğinde, Logan'dan ''Weapon X'' isimli yeni projesine katılmasını ister. Teklifi reddeden Logan, Sabretooth'un kız arkadaşı Silver Fox'u öldürmesi nedeniyle projeye katılmayı kabul eder. Vücuduna enjekte edilen Adamantium metaliyle artık yenilmez olan Wolverine, Sabretooth'tan intikamını alabilecektir.''

X-Men Origins: Wolverine (2009)

Fragman için: http://www.x-menorigins.com/us/

Wallpaper:

wp_wolverine_1280.jpg

wp_sabretooth_1280.jpg

wp_gambit_1280.jpg

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
filmin workprint i nete dusmeseydi keske, uzuldm adamlara:D gerci workprint izleyenler yine de gider de :) gusel bir film olacaga benziyor, zaten tam bi wolverine cılgını olark gusel olmasa bile izliceim kesn.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Filminden cok oyununu merak ediyorum :happy:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bence de oyunu daha güzel olacak.Ama emu baltacı bu hikaye(yazdığın)çok karmaşık geldi pek birşey anlamadım yok o şu olmuş bu şu olmuş(suç sende demiyorum yanlış anlama sakın)ilk olarak kim böyle bir hikaye yazdıysa çok karmaşık yazmış birşey anlamadım.Paylaşım için teşekkürler oyunu çıkınca sevinecem daha çok.