WSUS ile Yerel Ağ Hızında Windows Güncellemelerinizi Yapın

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Moderatör: Mesaj içeriği, uygun olmayan bir web sitesinden alındığından dolayı silinmiştir.

emreaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Gerçekten güzel bir paylaşım. Makaleyi yazan arkadaşların ellerine sağlık diyorum. Fakat aşağıdaki makale ile nekadar benzer.

WSUS ile Yerel Ağ Hızında Windows Güncellemelerinizi Yapın
http://mshowto.org/index.php?option=com_content&task=view&id=119&Itemid=33

Bu makalenin bu sitede yayinlaması için kim kimden ne zaman ne şekilde izin aldı! Amaç bilgi paylaşımı ise sanırım ilk olarak makalenin asıl sahiplerinin bilgilendirilmesi gerekir!

Makalenin sitenizden tamamen kaldırılmasını talep ediyoruz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz.

Biz Kimiz
http://mshowto.org/index.php?option=com_contact&Itemid=3

Emre AYDIN
MSHowto Portal Yöneticisi

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Emre Aydın, selamlar hoşgeldiniz.
ShiftDelete.Net bu konuda çok titiz bir sitedir.
Böyle durumlarda doğrudan genel moderatörlere veya konunun bulunduğu bölüm moderatörüne bildirir, ya da yöneticiye/moderatöre bildir isimli şikayet bağlantısını kullanarak elinizdeki bilgi ve istediğiniz şeylerle birlikte yönetime başvurursanız istekleriniz mutlaka ve çabucak dikkate alınır.

kumlukoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cokta gerekliydi sanki zaten sitenizin reklami mevcut

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
kumlukoz dedi ki:
cokta gerekliydi sanki zaten sitenizin reklami mevcut

Ne olursa olsun, içeriği üreten kişiden izin alınmadan burda yayınlamamız söz konusu olamaz.

Sevgili Emre, konunun altına sizin web sitenize link verdim. "Bu, yeterli değil. Bu konuyu kaldırın" dersen de saygı duyarak konuyu kaldırabiliriz.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Değerli Yayıncı Dostumuz,

ShiftDelete.Net olarak, şu an çok büyük yayıncı kuruluşlara tazminat davaları açabilecek kadar içeriğimiz, CreativeCommons sözleşmesini ihlal edecek biçimde, izinsiz olarak alınmış ve kullanılmış durumda. Bu sebeple hislerinizi çok iyi şekilde anlıyoruz.

Güzel günler dilerim.

emreaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Anlayisiniz icin tesekkur ediyoruz. Varolan makalenin belirli bir kismindan sonrasi icin makalenin sitemizdeki linkini icerir sekilde link vermeniz bizim icin yeterli olacaktir. Umarim ileriki yillarda Türkiye'deki bu kopyaci zihniyetin önüne gecip biraz daha fazla birseyler yaratabilen bir toplum olmayı basarabiliriz.

Emre AYDIN
MSHowto Portal Yöneticisi

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Emre, ben de senin anlayışına teşekkür ederek, mesajı siliyorum :)

Konuyu da kilitleyerek bu meseleyi noktalıyorum.