WPS'i yanlışıkla kapattım.

dark4975light

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Öncelikle iyi günler. Bugün modemimde bulunan WPS düğmesine 4-5 saniye basılı tuttum yanlışıkla. Wi-fi düğmesine basıcam diye. İşte yanlışıkla basınca modemin şifresi kalktı. Yani telefondan herhangi biri şifre girmeden internetimi kullanabiliyor. Ondan sonra WPS'yi tekrar aktifleştirmek için düğmeye 4-5 saniye basılı tuttum fakat çalışmadı. Hala şifresiz girilebiliyor internetime. Bunun sorunu nedir öncedende böyle bir hata ile karşılaşmıştım ama WPS düğmesine basınca sorun çözülmüştü.

yusufgg2434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Öncelikle iyi günler. Bugün modemimde bulunan WPS düğmesine 4-5 saniye basılı tuttum yanlışıkla. Wi-fi düğmesine basıcam diye. İşte yanlışıkla basınca modemin şifresi kalktı. Yani telefondan herhangi biri şifre girmeden internetimi kullanabiliyor. Ondan sonra WPS'yi tekrar aktifleştirmek için düğmeye 4-5 saniye basılı tuttum fakat çalışmadı. Hala şifresiz girilebiliyor internetime. Bunun sorunu nedir öncedende böyle bir hata ile karşılaşmıştım ama WPS düğmesine basınca sorun çözülmüştü.
Arayuzunden sifre koy

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Aslında WPS çok kötü bir şey pin açığı var googleden wps test uygulaması indiriyorsun modemin macına bağlı bi algoritma ile ürettiği pini test ediyor(şimdiki modellerde çözdüler ama hala bazı modemler var) ondan sonra doğru çıktımı, internet senin ben nasıl WPS'yi kapatınca internetinize giriyorlar hiç anlayamadım. WPS'in amacı birisi telefonunda wps ile bağlan butonuna bastığı anda siz modeminizdeki wps butonunuza basıyorsunuz hooop telefon anında bağlanıyor kolaylaştırmak için yapılmış zaten.