Wp kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aysak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aysak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya çok acil bi arkadaşın bana tmrwr ile bağlanıp yardımcı olması lazım, bi yerden ücretsiz hosting aldım ama sorunlar çıkıyo ve ben baş edemiyorum nolur biri yardım etsin:blink:

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] hemen yardımcı olsun sana :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Evet, hemen yardım edelim. Nasıl yardım edelim? :D

Tw bilgilerini yollayın kuralım. :)

aysak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi yardım buldu olmadı burdan devam edelim saolun :)

--- Mesaj Güncellendi ---

ya o host değilmiş bi arkadaşımlar birlikte hem domein hem host alıp kurucaz :)

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bi yardım buldu olmadı burdan devam edelim saolun :)

ya o host değilmiş bi arkadaşımlar birlikte hem domein hem host alıp kurucaz :)

:S önce site işlerini ögren ondan sonra site kur host ne domain ne kavra bunları :S kahretsin bankamatiği olan site kurar oldu

booo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mesaj atın hemen yardımcı olalım :)

Cochineal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:S önce site işlerini ögren ondan sonra site kur host ne domain ne kavra bunları :S kahretsin bankamatiği olan site kurar oldu

Biraz öyle oldu ama hepimiz bu işi bilerek doğmadık ya ? Arkadaşta kısa sürede öğrenecektir eminimki...

aysak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaa ben onlardan değilim gerçekten öğrenmek emek zaman çaba harcamak istiyorum, html php öğrenmeye çalışıyorum böle basitci olarak algılamayın beni, pek ayrıntılı bilgim olmadığı için nereye bulsam saldırıyorum web tasarım mezunuyum zaten programcılığa devam edicem :((

hmm kısa yada uzun işin banka matikle alakası yok ben kendi cebimden ödeyip yapıcam host ve domein işlemlerini kendi işyerime site apmak için neden kendi cebinden vericen diyene de hazırcı olmadığımı ve emeğimde güzel bişeyler yapmak istediğimi söylicem :D

hmm kısa yada uzun işin banka matikle alakası yok ben kendi cebimden ödeyip yapıcam host ve domein işlemlerini kendi işyerime site apmak için neden kendi cebinden vericen diyene de hazırcı olmadığımı ve emeğimde güzel bişeyler yapmak istediğimi söylicem :D

ya ben cahillikten ne yaptığımı mı biliyorum, adam akıllı bi site yapıyim dedim 2 günde yaşlandım bu işi düzenli programlı bi şekilde öğrenmem lazım burdan yardımcı olabilicek biri varmı

ya ben cahillikten ne yaptığımı mı biliyorum, adam akıllı bi site yapıyim dedim 2 günde yaşlandım bu işi düzenli programlı bi şekilde öğrenmem lazım burdan yardımcı olabilicek biri varmı