WoW'a Yeni Rakip Geldi

Salt Okunur

Profesör
Katılım
1 Haziran 2009
Mesajlar
2,593
Reaksiyon puanı
42
Puanları
0
Uzun zamandır geliştirilmesi süren Aion: Tower of Eternity, bugünden itibaren piyasaya çıkıyor. MMO türündeki yapım, WoW'un tahtına kurulabilecek mi?

Bugünden itibaren yeni bir MMO'nun kapıları açılıyor! City of Heroes ve Guild Wars yapımlarını geliştiren NCsoft imzalı Aion: Tower of Eternity, 22 Eylül 2009 tarihinde satışa çıktı. Deneyimli bir kadronun ellerinden çıkan yapımın, World of Warcraft fenomeninin karşısına dikilmesi bekleniyor. Bunu daha önce Guild Wars ile başaramayan yapımcıların bu yeni denemesi için, oyundaki kahramanları açığa çıkaran yeni bir video yayınlandı. İşte o trailer:

[SDNTV]http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/2706/t_aiontoe_launch.flv[/SDNTV]
Geçmişte WoW'un karşısına büyük umutlarla çıkarılan Age of Conan da dahil olmak üzere birçok yapım, Blizzard'ın fenomenini geçmeyi başaramamıştı. Bakalım MMO türündeki Aion: Tower of Eternity'nin akıbeti ne olacak?
:: Sizce Aion'un MMO türündeki yeri neresi olacak? WoW'u geçmesi mümkün mü?
Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net
 

Turk_ST@Rs

Asistan
Katılım
16 Ağustos 2008
Mesajlar
304
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
oyunu beta tester olarak oynadım ama şunu söyleye biirim tamamen wow dan esinlenerek yapılmış wowdan sadece tek + yanı grafikler diye bilirim :)geçmesinide zaman göztercek cunki wowun dünya capındaki oyuncu sayısı 15 milyona yaklaştıgı söyleniyor :D
 

neverdies

Öğrenci
Katılım
5 Eylül 2009
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
her oyun wow u geçmek için piyasaya çıkar ama kaderleri hep aynıdır. özellikle bu oyunu çok övdüler videolarını ilzedim silkroad hero gibi oyunların paralı halinden öte değil.:thumbdown:
 

BurakGxG

Asistan
Katılım
16 Mart 2009
Mesajlar
133
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
Arenat net nasıl oluyorda bu kadar oyun cıkarabiliyor hala anlamadım. adamlar karınca gibi maşallah. wow mow aion geçer geçmez hepsi hikaye gibi geliyor ama nedeni ise. Guild Wars 2 nin yakın bir tarihte bizlerle buluşacağı.
 

Evanescence

Asistan
Katılım
4 Şubat 2007
Mesajlar
115
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bu oyun ''biraz'' farklı arkadaşlar. Şöyle özetleyeyim, WoW'u geçme potansiyeli olan bir oyun varsa; o da budur. Oyun daha çıkmadan aylar önce büyük bir fan kitlesi yarattı.
 

RocKhan

Doçent
Katılım
4 Mayıs 2009
Mesajlar
977
Reaksiyon puanı
15
Puanları
18
Bu video yeni değil ki, youtube a girin aion online yazın bu videodan bi sürü var hepsinin de tarihleri var.

oyun wow'u geçermi geçmezmi onu zaman gösterir, ama bu oyun wow taklidi diyen arkadaş wow'un ne taklidi olduğunu biliyormu acaba, wow denilen oyun çizgi film gibi efektleri olan, dövüş skill efektleri 5 para etmeyen bir oyun, sadece wow u wow yapan şey oyun hikayesi ve zamanında orc ve elf hikayesini temel alan ilk online oyunlardan biri olması nedeniyle bu zamana kadar 15 milyon oyuncuya ulaştı.

Wow bu sayıya çıkar çıkmaz ulaşmadı, bu nedenle kimse age of conan ya da aion gibi online oyunların çıkar çıkmaz 15 milyon oyuncuya kavuşacağını düşünmesin.

Aion şimdiye kadar çıkmış grafikleri en iyi online oyunlardan biridir, sitesine girip yüksek çözünürlüklü videoları seyrederseniz, kıyafetlerin güzelliği, mekanlar, silahlar, oyundaki npc ler her biri ayrı güzel ve çizimleri wow la kıyaslanamaz bile, wow oynayan arkadaşlarım dahi wow'un çizgi film gibi görüntüsü olduğunu kabul ediyor.
 

PRQable

Öğrenci
Katılım
10 Eylül 2009
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Aion'un WoW'u geçme potansiyeli var. Neden mi?

-İnsanların paralarının çoğunu Wow'da harcamaları.

Bunu 5-6 sene sonra göreceğiz. WoW 15 milyona yaklaşsa bile çoğu oyuncu Blizzard'ın patch diretmelerinden bıkmış durumda. Paralarının sömürüldüğünü söyleyenler bile var.(onlara bir şey demiyorum zaten:D kendi kendilerini sömürttürüyorlar.)

İnsanlar oynasa bile yavaş yavaş popülaritesini kaybetmeye başladı WoW. Hani herşeyin bir sonu vardır derler ya. Ayrıca tabii ki hemen bitmez.

Ama önümüzdeki 5-6 sene içinde WoW'un üye sayısı azalacaktır. Ama Aion mu yoksa yeni bir DVO mı olacak orasını Allah bilir.
 
Üst