WoTB mi Yoksa WoT PC mi?

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Arkadaşlar uzun zamandan sonra world of tanks a geri döneceğim ancak kafamda bir sorun var. World of tanks pc versiyon kasılması çok daha zor ve 2-3 ay full oynayarak ancak 6 tierden 7 tier tank alabildim. World of tanks blitz kasılması kolay ancak biraz sarı ve rahatsız edici bir havası var. Ayrıca WoT PC de özel birşeyim yokken WoTB de 2 premium alınmayan tank var. (Cromwell B ve TOG II) Sizce hangisine başlamalıyım?

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Pc tabi. Napacan blitz versiyonunu. Hem grafik olarak zayıf hem de oynanış olarak zayıf. Son güncellemelerden sonra pc de kasması çok kolaylaştı. 3-4 yıl önce 10 tier almak için amele gibi çalışıyorduk. Artık 2 haftada alınabiliyor.

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
h
Arkadaşlar uzun zamandan sonra world of tanks a geri döneceğim ancak kafamda bir sorun var. World of tanks pc versiyon kasılması çok daha zor ve 2-3 ay full oynayarak ancak 6 tierden 7 tier tank alabildim. World of tanks blitz kasılması kolay ancak biraz sarı ve rahatsız edici bir havası var. Ayrıca WoT PC de özel birşeyim yokken WoTB de 2 premium alınmayan tank var. (Cromwell B ve TOG II) Sizce hangisine başlamalıyım?
hangisi daha rahat geliyor ise onu kullan bu arada başlık pek açıklayıcı değil WOT ne dedim kendi kendime

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Tabi 2 hafta dedim ama iyi oyuncuysan ve elinde yeterli ekipman, tank varsa o kadar kısa sürer.

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Pc tabi. Napacan blitz versiyonunu. Hem grafik olarak zayıf hem de oynanış olarak zayıf. Son güncellemelerden sonra pc de kasması çok kolaylaştı. 3-4 yıl önce 10 tier almak için amele gibi çalışıyorduk. Artık 2 haftada alınabiliyor.
Mürettebatım 0 hiç yok black prince var şuan 1 yıl önce almaya üşenip para verip altına deneyim çevirip almıştım. 8 tier her gün 2 saat oynasam kaç haftada alırım? Black Prince aldığımada ne pişman oldum ya :/ O altınla 4 tier premium tank alsaydım daha çok sevinirdim.

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Mürettebatım 0 hiç yok black prince var şuan 1 yıl önce almaya üşenip para verip altına deneyim çevirip almıştım. 8 tier her gün 2 saat oynasam kaç haftada alırım?
Dedim ya senin becerine bağlı. Ben olsam 4 günde alırdım. Ama seni bilemem. Ayrıca o şekilde kasmana gerek yok. Artık tank taslakları geldi. Görevlerle onları kazanabiliyorsun. Onları kullanarak direk araştırabiliyorsun tankı. Ama biriktirmen lazım. Her ay yapılan etkinliklerde ve görevlerde veriliyor.

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Dedim ya senin becerine bağlı. Ben olsam 4 günde alırdım. Ama seni bilemem. Ayrıca o şekilde kasmana gerek yok. Artık tank taslakları geldi. Görevlerle onları kazanabiliyorsun. Onları kullanarak direk araştırabiliyorsun tankı. Ama biriktirmen lazım. Her ay yapılan etkinliklerde ve görevlerde veriliyor.
Çok eski bir oyuncuyum ama ara verdim babam hesabı 2012 de kurulu babam bıraktı oyunu hesap bende kaldı eskiden pz 1 c alabilmek için ltp t7 combat car satmıştım o kadar pişmanım ki... Çok eski oyuncuyum ben 2014 vb.