Worm virüsü

SemihKzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.
Bugün arabamızda kullandığım flashdaki müzikleri yedeklerken Windows defender “zararlı yazılım bulundu ‘ciddi’ şeklinde bir bildirim gönderdi.
Bunu incelediğimde virüsün worm olduğunu öğrendim durumda ciddi yazıyordu ve ağ üzerinde yayılabilir uyarısı geldiği için çok korktum ve hitmanpro,malwarebytes gibi uygulamalarla pc yi tarattım ancak bir şey çıkmadı bu virüsü nasıl bulabirim vede wifim üzerinden başka cihazlara yayılmışmıdır. Bayağı bir acemililik ile yazdım kusura bakmayın alta bir fotoğraf atıcam yardımlarınızı bekliyorum.

1586021107485.png

BHA

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,136
Bir tavsiyede bulunayım bir virüsün her zaman devamı vardır hocam. Tamamen sonlanmıyor ne yazık ki bu illet. Size tavsiyem boş bir zamanda format atıp rahatlamanızdır.

SemihKzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir tavsiyede bulunayım bir virüsün her zaman devamı vardır hocam. Tamamen sonlanmıyor ne yazık ki bu illet. Size tavsiyem boş bir zamanda format atıp rahatlamanızdır.
peki bu worm zararlı mıdır çünkü ağ üzerinden yayılabiliyor bildirimini aldım eğer evdeki her şeye bulaşırsa hepsini formatlıyamam.

SemihKzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar windows defender virüs yüklendiği an onu engellemiş olabilir mi? Eğer bunu bana sormadan yapmışsa sorun yok demektir ama bunu yapamiyorsa baya bi iş çıktı demek bu bana