Wordpress Yönlendirmesi Hakkında Yardım

WebMedia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Wordpress üzerinden hazırladığım kişisel web blogumu ücretli domain adresine yönlendirmem mümkün müdür?

.com uzantılı domain alacağım ve bu adrese tıklandığında wordpress.com'da hazırladığım blog sayfamın açılmasını istiyorum.

Hosting almama gerek var mıdır?
Ne gibi işlemler yapmalıyım?

Yardımlarınızı bekliyorum .

Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Hosting almana gerek yok domain kaydu yaptırırsın.Sonra domain araçlarından "url" yönlendirme seçeneğini seçer wordpress teki adresini verirsin. Bu ".com" lu alan adı tıklandığında otomatik olarak wordpress sayfasına yönlenirsin.

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar Wordpress üzerinden hazırladığım kişisel web blogumu ücretli domain adresine yönlendirmem mümkün müdür?

.com uzantılı domain alacağım ve bu adrese tıklandığında wordpress.com'da hazırladığım blog sayfamın açılmasını istiyorum.

Hosting almama gerek var mıdır?
Ne gibi işlemler yapmalıyım?

Yardımlarınızı bekliyorum .

benim önerim
www.isimtescil.net adresinden 1 domain al ve orada
Yönetim panelinde

Domainimi Başka Bir Adrese Yönlendirmek İstiyorum var
Onun altında da maskeli yönlendirme seçeneği var.

Oraya yonlendirmek istediğin adresi yazıyorsun domaine girdiklerinde yazdığın adrese direk yonleniyor maskeli dediğin içinde
Adres çubuğunda
www.domain.com görünüyor fakat benim sana tavsiyem bir hosting alıp kurmandan yana olur.

Ciddi bir iş yapacaksan kendi domain altında çalışması her zaman daha iyi olur.
Fakat tercih senin.

WebMedia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Başka bir firmadan alırsak maskeli yönlendirme yapabilir miyiz?

Ayrıca wordpress kurulumu yapmak mı daha mantıklı,yoksa internet üzerinde blog açmak mı?

Farkları nelerdir?

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Yerinde olsam hostuma yeni wordpress kurar ve eski blogumdan da aktarma yapıp onun üzerinden yazılarıma devam ederdim. Çünkü senin kurduğun bir wordpresse her türlü oynamayı yapabilirsin ama hazır bir blog buna izin vermez. Ancak bunun yanında eğer wordpressi kurma, güncelleme vs. gibi olayları yapamam dersen blogunda kalabilirsin.

WebMedia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aynı işlemleri blogger için de gerçekleştirebiliyor muyuz?

Ucuz domain konusunda yardımcı olabilecek var mı?